1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

youtube videos taking forever to load.

Discussion in 'Technology' started by mtxsub, Apr 12, 2013.

  1. Apr 12, 2013 at 10:10 PM
    #1
    mtxsub

    mtxsub [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jun 24, 2012
    Member:
    #81234
    Messages:
    310
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    tacoma prerunner
    sound system led lights
    hey guy any one know what i can do to get the videos to load faster my internet is 20-25mb line. im useing mac if that helps any.
     
  2. Apr 12, 2013 at 10:16 PM
    #2
    KenLyns

    KenLyns Lord of War

    Joined:
    May 23, 2010
    Member:
    #37674
    Messages:
    20,703
    Gender:
    Male
    Belly of the Beast
    Vehicle:
    4x4 TRD Off Road Full-Auto
    All-Pro Front Bumper, All-Pro UCAs, Icon ET Coilovers, Icon VS Rear Shocks, TSB Leafs, Timbren Bumpstops, CBI Sliders, ViAir Compressor, Klearz LED 3rd Brake Light, Pop-N-Lock Tailgate Handle, Husky Front Flaps, Deeza HD Sway Bar Links
    That could be any number of things. Last time I had the issue, I did a simple power off/on at the cable modem / router.

    Is your Adobe Flash Player up to date?
     
  3. Apr 12, 2013 at 10:18 PM
    #3
    mtxsub

    mtxsub [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jun 24, 2012
    Member:
    #81234
    Messages:
    310
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    tacoma prerunner
    sound system led lights
    yes i did all that i have a feeling my isp is chokeing my data speed.
     
  4. Apr 12, 2013 at 10:18 PM
    #4
    BMOC

    BMOC Well-Known Member

    Joined:
    Dec 18, 2010
    Member:
    #47873
    Messages:
    4,031
    Gender:
    Male
    First Name:
    Paden
    Phoenix, AZ
    clear your cache and registry
     
  5. Apr 12, 2013 at 10:22 PM
    #5
    SoCalTacos

    SoCalTacos Penis Bird

    Joined:
    Nov 5, 2011
    Member:
    #66543
    Messages:
    3,249
    Gender:
    Male
    socal
    Vehicle:
    2012 TRD Sport 4x4 DC LB Black
    King remote resi coilovers, King rear resis, camburg 1.25" uca, deaver j66 pack, Method race wheels, bfg at ko 285/70/17, Retrofitted headlights FXR IV, debadged, tinted tails, JL audio stealthbox, focal v30, focal pc165, arc audio amp, 7" Kenwood hu, undercarriage led lighting, kibbetech custom bumper with 20" led light bar, RI duallies (6), dtlt's, urd intake, maf cal, urd y-pipe, roto pax gas tank and tacoma bed mount, pelfreybuilt bed bar.
    I think somethings up with youtube....mine wasnt working earlier as well.
     
  6. Apr 12, 2013 at 10:22 PM
    #6
    mtxsub

    mtxsub [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jun 24, 2012
    Member:
    #81234
    Messages:
    310
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    tacoma prerunner
    sound system led lights
    i have to do that just to watch a 3min video on 360p. I'm getting trolled.
     
To Top