SCRunner12's 4Runner Limited

Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Discussion > 4Runners

Notices

'99 T4R, E-brake doesn't work.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-22-2014, 02:17 PM   #1
ZMan2k2 [OP] ZMan2k2 is offline
Senior Member
ZMan2k2 is one of the sharper tools in the shedZMan2k2 is one of the sharper tools in the shedZMan2k2 is one of the sharper tools in the shedZMan2k2 is one of the sharper tools in the shedZMan2k2 is one of the sharper tools in the shedZMan2k2 is one of the sharper tools in the shedZMan2k2 is one of the sharper tools in the shedZMan2k2 is one of the sharper tools in the shedZMan2k2 is one of the sharper tools in the shedZMan2k2 is one of the sharper tools in the shedZMan2k2 is one of the sharper tools in the shed
 
ZMan2k2's Avatar
Name: Richard
Joined: Aug 2011, #62491
Location: Calgary, Canada
Gender: Male
Posts: 652
ZMan2k2's Tacoma Gallery
'99 T4R, E-brake doesn't work.

My wife's '99 Runner doesn't have an e-brake. You can pull the handle, but nothing happens. It's a second-owner vehicle, and it worked when we first got it, but now, nothing. Do you think the cable is snapped? There's nothing hanging down under the truck, but I'll be the first to admit, I haven't done more than look underneath to see what the issue is.
  Reply With Quote
Old 02-23-2014, 12:43 AM   #2
Senior Member
transplant is on a distinguished road
 
transplant's Avatar
Marines:
Name: theo
Joined: Jun 2011, #57759
Location: Crestline, Ca
Gender: Male
Posts: 640
transplant's Tacoma Gallery
its pretty easy to check the cables underneath. id would check those first, then inside the drums in the back for proper adjustment... most likely if it just didnt work one day though, something isnt connected anymore. especially if there is zero resistance in pulling the handle up/out
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A/C Doesn't Work s810 2nd Gen. Tacomas 11 08-08-2012 07:32 PM
Driver side brake light doesn't work GA_TACO4x4 Lighting 9 04-11-2012 12:15 PM
Why doesn't my 1943 Mauser have a cleaning rod....99% original Monkeysuncle Guns & Hunting 5 12-12-2011 04:14 PM
Doesn't anyone work?? georgeandkanoa Off-Topic Discussion 33 05-24-2011 11:44 AM
A/C doesn't work... tmantstud 1st Gen. Tacomas 0 07-08-2008 11:48 AM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.