1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

08 check engine + 4LO/VSC +

Discussion in 'Tundras' started by easystickerco, Jul 16, 2013.

  1. Jul 16, 2013 at 8:51 AM
    #1
    easystickerco

    easystickerco [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Feb 18, 2013
    Member:
    #97812
    Messages:
    126
    Gender:
    Male
    San Diego
    Vehicle:
    Tacoma SR5
    Anyone have a persistent check engine + as seen in pic below. Already taken it to local Toyota dealer. They replaced the MAF sensor, worked for about 10mi.

    Ive taken it back there, after 2 days of diagnostics, they were still trying to figure it out. Does have K&N filter, and Gibson Exhaust. I needed my truck, so I pulled it out. Aside from gas mi, runs awesome. But these lights are a PAI.

    Hoping someone might have a suggestion..

    [​IMG]
     
  2. Jul 16, 2013 at 12:49 PM
    #2
    TruckyTruck

    TruckyTruck Well-Known Member

    Joined:
    May 6, 2012
    Member:
    #78304
    Messages:
    487
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    Tundra Crewmax TSS Off-Road 4x4, sr5/leather
    Uh oh... so you said you took the knn filter out already? I am not sure on this, but are you a member on tundratalk? I bet you could get an answer fron those guys
     
  3. Jul 16, 2013 at 12:50 PM
    #3
    TruckyTruck

    TruckyTruck Well-Known Member

    Joined:
    May 6, 2012
    Member:
    #78304
    Messages:
    487
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    Tundra Crewmax TSS Off-Road 4x4, sr5/leather
    It seems like I've read something about the knn filters doing that but I could be wrong
     
To Top