1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

2009 With Sub Problem

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by mrtomphan, Sep 28, 2008.

  1. Sep 28, 2008 at 9:41 PM
    #1
    mrtomphan

    mrtomphan [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Sep 27, 2008
    Member:
    #9503
    Messages:
    57
    Orange County, CA
    Vehicle:
    09 Double Cab Long Bed TRD Sport
    Any of you that have a 2009 with JBL package, I would like to know if you have a problem with the sub sounding like someone is blowing into the mic. I figured out its the EQ that causes the problem. When you adjust the Treble more then 0 then that is where the problem comes. And it only occurs with CD. FM and XM doesn't have the problem.

    "Mudduck" has the same issue on his 2009.
    http://www.tacomaworld.com/forum/audio-video/13837-2009-sub-problems.html#post188833

    I'm wondering if the other years with the JBL package have this problem as well.
     
  2. Oct 1, 2008 at 8:10 PM
    #2
    dchiches

    dchiches Member

    Joined:
    Sep 30, 2008
    Member:
    #9600
    Messages:
    7
    Babylon,NY
    Vehicle:
    09 Tacoma
    TRD Sport Long Bed
  3. Oct 1, 2008 at 10:34 PM
    #3
    mrtomphan

    mrtomphan [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Sep 27, 2008
    Member:
    #9503
    Messages:
    57
    Orange County, CA
    Vehicle:
    09 Double Cab Long Bed TRD Sport
To Top