1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

4X4 indicator Light.

Discussion in '1st Gen. Tacomas (1995-2004)' started by RedTaco02, Mar 8, 2008.

  1. Mar 8, 2008 at 8:58 AM
    #1
    RedTaco02

    RedTaco02 [OP] Newer Taco User

    Joined:
    Mar 8, 2008
    Member:
    #5146
    Messages:
    34
    Austin, TX
    Vehicle:
    02 Limited 4X4
    2.5'' camburg coil overs, deaver leafs, Throttle body spacer, S&B intake, Bent-Up front and rear bumpers, wench, Skid Row skid plates, superhides seat covers.
    My indicatop light has come on and will not go off. I was playing in the mud, and when I was done, the light stayed on. I made sure it was not just stuck in 4 wheel drive. So, it's not in 4 wheel drive, but the light stays on. Any one know how to remedy this problem? Or at least tell me why I can't get it to go off?
     
  2. Mar 8, 2008 at 9:48 AM
    #2
    tacotoe

    tacotoe Pastry Chef

    Joined:
    Nov 25, 2007
    Member:
    #3593
    Messages:
    442
    Nebraska
    Vehicle:
    `01 DBL Cab TRD
    Gibson Cat-Back Exhaust
    I`ve never experienced that before, but have you tried backing up a ways ? or maybe put it back into 4low then 4Hi then push the button again? I`m curious let us know what you find out.
     
  3. Mar 8, 2008 at 9:56 AM
    #3
    RedTaco02

    RedTaco02 [OP] Newer Taco User

    Joined:
    Mar 8, 2008
    Member:
    #5146
    Messages:
    34
    Austin, TX
    Vehicle:
    02 Limited 4X4
    2.5'' camburg coil overs, deaver leafs, Throttle body spacer, S&B intake, Bent-Up front and rear bumpers, wench, Skid Row skid plates, superhides seat covers.
    I have done all that. The dealership said the same thing, but no change to the light. I just don't want to have to pay for it to checked out and they tell me i need a new indicator switch, you know.
     
  4. Mar 8, 2008 at 12:55 PM
    #4
    350TacoZilla

    350TacoZilla Well-Known Member

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Member:
    #2767
    Messages:
    1,115
    Gender:
    Male
    Hancock MD
    Vehicle:
    1997 3RZ 5spd 4x4 Reg Cab
    2.7L 3RZ,K&N filter, 4" deck plate mod,flowmaster 40 series,3" suspension lift, hybrid 52"chevy/toyota rear springs.
    pull the switch...clean it an reinstall it has like a little plunger that moves when you put in 4wd so it makes sense mud could stick it
     
  5. Sep 28, 2014 at 3:30 PM
    #5
    Dontrusthise30

    Dontrusthise30 Member

    Joined:
    Sep 15, 2014
    Member:
    #138312
    Messages:
    6
    Gender:
    Male
    Manistee, MI
    Vehicle:
    96 Tacoma 3.4
    Sorry for resurrecting an old thread, but I can't seem to locate the 4WD indicator switch. Can someone point me in the right direction please?
     
To Top