1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

5100 installation help. Settings.

Discussion in 'Suspension' started by Blueitrgsr, Dec 28, 2012.

  1. Dec 28, 2012 at 5:04 PM
    #1
    Blueitrgsr

    Blueitrgsr [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jul 25, 2011
    Member:
    #60495
    Messages:
    1,476
    Gender:
    Male
    First Name:
    Brad
    Gainesville, Fl
    Vehicle:
    2006 Reg Cab 4wd
    Some bilsteins, OME 885's, and an AAL.
    I've done some searching and couldn't find an answer. Installing my 5100 right now, and just finished doing a 2in aal in the back. Was wondering if putting the from 5100's on the 2.5 setting will the truck sit properly?
     
  2. Dec 28, 2012 at 6:29 PM
    #2
    4WD

    4WD cRaZy oLdmAn

    Joined:
    Jul 2, 2009
    Member:
    #19185
    Messages:
    22,316
    Gender:
    Male
    First Name:
    Doug
    Gardnerville, Nevada
    Vehicle:
    No Truck
    Grey wire MOD, deck plate, diff breather MOD, 2nd gen. OME 883# on Tundra 5100's, OMD custom 3" leafsprings, rear shock relocation, Ivan Stewart TRD rims w/285/75/16's, '02 bumper MOD, Famous Fabrications sliders , LED interior/exterior lights, bed bar, Custom tube bumper, Old school KC day lighters,Red Ring 8" HID flood, Kenwood vhf 2M.. umm some other shit I'm forgetting right now
    Your a single cab so you may hit the level mark or be real close anyway
     
To Top