1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

98 Corolla LE won't start...

Discussion in 'Off-Topic Discussion' started by sirsaechao, Jul 17, 2010.

  1. Jul 17, 2010 at 9:36 PM
    #1
    sirsaechao

    sirsaechao [OP] Well-Known Member

    Joined:
    May 29, 2009
    Member:
    #17772
    Messages:
    2,930
    Gender:
    Male
    First Name:
    Tim
    Commifornia
    Vehicle:
    2002 Toyota Tacoma SR5 TRD 3.4L 4X4 V6
    To much to list...see sig for more...
    It won't start today...went to get in...turned the key and nothing...no click or nothing...honked the horn...nothing...went to Wal-mart...got a new battery...put it in...lights come on, horn is on but when I turn the key...nothing...silent...now what???
     
  2. Jul 19, 2010 at 10:13 AM
    #2
    spiffy

    spiffy Member

    Joined:
    May 1, 2010
    Member:
    #36329
    Messages:
    8
    Gender:
    Male
    starter
     
  3. Jul 19, 2010 at 11:23 AM
    #3
    sirsaechao

    sirsaechao [OP] Well-Known Member

    Joined:
    May 29, 2009
    Member:
    #17772
    Messages:
    2,930
    Gender:
    Male
    First Name:
    Tim
    Commifornia
    Vehicle:
    2002 Toyota Tacoma SR5 TRD 3.4L 4X4 V6
    To much to list...see sig for more...
    it was the kill switch to the alarm...works now.
     
  4. Jul 19, 2010 at 11:31 AM
    #4
    wiscdave

    wiscdave Lets Do It!

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Member:
    #5392
    Messages:
    2,543
    Gender:
    Male
    Northern Wisconsin
    Vehicle:
    Tundra Rock Warrior
    Past ride - 3" OME 885s&Shocks/ TSB 1.5AAL/ AX184 Rims 285 Firestone destination ATs/ 2 Shallow mount P310s in Supercrew Box - Punch 601s, Beefed up Hunter Brush guard, Tint, Fog light mod, AFE Drop in, AC and Fog light mods, scangauge
    Hope you returned the battery!
     
  5. Jul 19, 2010 at 11:33 AM
    #5
    sirsaechao

    sirsaechao [OP] Well-Known Member

    Joined:
    May 29, 2009
    Member:
    #17772
    Messages:
    2,930
    Gender:
    Male
    First Name:
    Tim
    Commifornia
    Vehicle:
    2002 Toyota Tacoma SR5 TRD 3.4L 4X4 V6
    To much to list...see sig for more...
    No the battery is dead...tested it...that was my original problem...then it won't start but the lights came on and the horn worked...before it didn't.
     
To Top