1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

A/C don't work, and more....

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by Archery Ham, May 17, 2008.

  1. May 17, 2008 at 2:08 PM
    #1
    Archery Ham

    Archery Ham [OP] Green Eggs and Ham Radio

    Joined:
    May 7, 2008
    Member:
    #6476
    Messages:
    44
    Muscle Shoals
    Vehicle:
    08 Tacoma
    Auxilllary backup lights, removed secondary filter,
    Saturday May 17 am:

    Air condition came on and then off. Got a mile form home and pulled over to check the fuse box for the A/C fuse. It was fine. Started to leave, and I could not get the the gear shifter out of park. And I noticed that the Check Engine Light was on, Airbag light was on, and the Transmission Indicator light no longer work.

    Don't know if new backup lights work or is the casue of my new problems.

    I opened the tab next to the shifter to press the button under it to force the transmission out of part and into drive.

    Dropped it off at the dealer and now driving an 09 Camry. Mechanic will see it on Monday. By then maybe I will back driving it.

    WHAT HAPPENED?

    Carbon Filter removed last week.

    Drove all day around Huntsville in the rain on Thursday.

    Friday installed the second auxillary backup light (previously only had one under the bumper, no relay was used. Same setup as my 1996.)

    Installed my APRS enabled Ham Radio and antenna. Using the ACC plug before I connect directly to the battery alter on.

    All seem to be OK Friday evening.

    Now Saturday AM....bummer.
     
  2. May 17, 2008 at 2:11 PM
    #2
    bowzerdoo77

    bowzerdoo77 U.S.M.C.

    Joined:
    Jan 5, 2007
    Member:
    #658
    Messages:
    925
    Gender:
    Male
    Carlsbad CA
    Vehicle:
    2016 DBL CAB 4x4TRD OFF ROAD
    6 inch Pro comp Stage 1 lift 305/70/18 MasterCraft MXT 18x9 Monster wheels,
    you got rid of it
     
  3. May 19, 2008 at 7:12 PM
    #3
    Archery Ham

    Archery Ham [OP] Green Eggs and Ham Radio

    Joined:
    May 7, 2008
    Member:
    #6476
    Messages:
    44
    Muscle Shoals
    Vehicle:
    08 Tacoma
    Auxilllary backup lights, removed secondary filter,
    Blown fuse # 32. I overlooked it. :mad:

    All is well.
     
  4. May 19, 2008 at 7:21 PM
    #4
    WilsonTheDog

    WilsonTheDog Kylie's dad

    Joined:
    Nov 17, 2007
    Member:
    #3496
    Messages:
    4,837
    Gender:
    Male
    First Name:
    Eric
    Myrtle Beach SC
    Vehicle:
    07 Prerunner SR5 DC/SB V6
    Magnaflow 12576 muffler & chrome tip, Westin step bars, 27% tint, Pop N Lock, AFE ProdryS, bed mat, Husky liners, D-rings added, Access Literider tonneau, Pioneer 4-ways all around, GY Wrangler Duratracs 265/75/16, 5100's @ 1.75", 1.5" AAL
    It's good that you posted, though, because this could help someone else at some point.
     
To Top