1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

actuator problems

Discussion in 'Technical Chat' started by 02tacomabarrie, Dec 30, 2011.

  1. Dec 30, 2011 at 6:16 PM
    #1
    02tacomabarrie

    02tacomabarrie [OP] Member

    Joined:
    Nov 10, 2010
    Member:
    #45999
    Messages:
    7
    Gender:
    Male
    First Name:
    Dan
    ontario Canada
    Vehicle:
    02 double cab supercharged
    3 in lift,super charged,goodyear teritories
    i took my actuator apart and cant seem to put it back together right it either stays in 4x4 or 2wd my button doesnt move the actuator any more has anyone made this mistake and fixed it
     
  2. Dec 31, 2011 at 9:35 AM
    #2
    BlueT

    BlueT Well-Known Member

    Joined:
    Mar 30, 2009
    Member:
    #15341
    Messages:
    5,645
    Gender:
    Male
    NorthEast
    Vehicle:
    07 Dbl Cab LB with LSD
    I moded 1999 Taco so much it had turned to Land Cruiser
    Use AA battery to check if actuator turns. Idea is to set actuator to whatever setting system is on. So if you in 4wd then actuator needs to be in 4 wd position
     
  3. Jan 7, 2012 at 6:29 PM
    #3
    02tacomabarrie

    02tacomabarrie [OP] Member

    Joined:
    Nov 10, 2010
    Member:
    #45999
    Messages:
    7
    Gender:
    Male
    First Name:
    Dan
    ontario Canada
    Vehicle:
    02 double cab supercharged
    3 in lift,super charged,goodyear teritories
    actuator turns to default position but after that nothing happens
     
To Top