1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Adding Videos to Posts

Discussion in 'New Members' started by tcBob, May 1, 2008.

  1. May 1, 2008 at 10:38 AM
    #1
    tcBob

    tcBob [OP] Gringo Bandito Staff Member

    Joined:
    Sep 6, 2006
    Member:
    #1
    Messages:
    8,199
    Gender:
    Male
    First Name:
    Bob
    SoCal
    Vehicle:
    07 PreRunner SR5 V6 Black
    When you want to show a vid in a post just paste in the link to the clip like http://www.youtube.com/watch?v=4G146_6l4Y0 and it will automatically become:

    http://www.youtube.com/watch?v=4G146_6l4Y0

    Video sites currently supported: youtube, google video, metacafe, collegehumor, funnyordie, photobucket, myspace/myspacetv

    I'll add more supported video sites as needed.
     
  2. May 1, 2008 at 10:52 AM
    #2
    lsocoee

    lsocoee My hair is all natural Staff Member

    Joined:
    Feb 9, 2007
    Member:
    #872
    Messages:
    10,104
    First Name:
    Hotdog
    Vehicle:
    2007 PreRunner SR5 Double Cab
    Wet Okole Underwear
    Cool. I knew if I refused to learn long enough that you would eventually fix it. Thanks.
     
  3. May 1, 2008 at 12:18 PM
    #3
    nd

    nd Radical Town. It's a hell of a place!

    Joined:
    Mar 12, 2007
    Member:
    #1047
    Messages:
    12,735
    Gender:
    Male
    First Name:
    Nate
    Greenville, SC
    Vehicle:
    07 TRD Off-Road 4x4 debadged
    De badged, 5100's, Black Toyota Baja wheels
    haha, thats my strategy. i'll just be ignorant until technology catches up with me
     
  4. May 5, 2008 at 7:50 PM
    #4
    Toy4Life

    Toy4Life 668: The Neighbor of the Beast

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Member:
    #2566
    Messages:
    4,974
    Gender:
    Male
    First Name:
    Chad
    Slippery Rock, PA
    Vehicle:
    96 Subaru Outback 2.2 5mt
    92 4Runner SR5 3.0v6 4x4(sold) 02 Tacoma SR5 TRD Offroad 4x4 (sold)
    Awesome, great feature for those of us that are challenged.
     
  5. May 5, 2008 at 8:18 PM
    #5
    missileman125fw

    missileman125fw Well-Known Member

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Member:
    #3912
    Messages:
    2,735
    So, let me get this straight. I can post video to the Missileman thread? That's awesome!!!!!!
     
  6. May 5, 2008 at 10:33 PM
    #6
    05PreRunner

    05PreRunner "Living life in the FAST lane..."

    Joined:
    Sep 11, 2007
    Member:
    #2675
    Messages:
    4,968
    Gender:
    Male
    <-(714)-> SO-CAL
    TRD intake, JBA "shorty" headers, URD y-pipe
    lol, please do...:bananadance:
     
  7. May 6, 2008 at 10:56 AM
    #7
    tcBob

    tcBob [OP] Gringo Bandito Staff Member

    Joined:
    Sep 6, 2006
    Member:
    #1
    Messages:
    8,199
    Gender:
    Male
    First Name:
    Bob
    SoCal
    Vehicle:
    07 PreRunner SR5 V6 Black
    Just an fyi, the [yt] and [gv] tags (for YouTube and Google Video, respectively) have been disabled because they are no longer necessary.
     
  8. May 6, 2008 at 11:17 AM
    #8
    lsocoee

    lsocoee My hair is all natural Staff Member

    Joined:
    Feb 9, 2007
    Member:
    #872
    Messages:
    10,104
    First Name:
    Hotdog
    Vehicle:
    2007 PreRunner SR5 Double Cab
    Wet Okole Underwear
    I used them last night because I didn't think I was doing the link correctly. Should the post preview show the video or the link when I do it?
     
  9. May 6, 2008 at 11:19 AM
    #9
    tcBob

    tcBob [OP] Gringo Bandito Staff Member

    Joined:
    Sep 6, 2006
    Member:
    #1
    Messages:
    8,199
    Gender:
    Male
    First Name:
    Bob
    SoCal
    Vehicle:
    07 PreRunner SR5 V6 Black
    when you're making the post just paste in the url of the video page. once you hit submit, the actual video should appear in your post.
     
  10. Jun 18, 2008 at 7:40 PM
    #10
    piercedtiger

    piercedtiger Devout Atheist

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Member:
    #3284
    Messages:
    6,373
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jon
    B.F.E., NY
    Vehicle:
    06 TRD OR DC SB 6SPD
    Bestop canopy, hood struts, relocated 7-pin, 3" Toytec spacer/AAL, 265/75 16 Yokohama Geolander ATS, Hi-Lift mounted in bed, fog light mod, turn signal mod, locker mod, driver seat mag light mount, step bars, reinforced tailgate, ABS kill switch, black grill surround, bed lights, Brute Force front
    Guess this explains why I couldn't get the [yt] code to work.... heh.....
     
  11. Oct 28, 2010 at 9:03 PM
    #11
    OmahaStylee

    OmahaStylee Beating Anorexia since 1976

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Member:
    #45357
    Messages:
    391
    Gender:
    Male
    Omaha, NE
    Vehicle:
    01 DC TRD
    FRONT: Toytec CO's & diff drop BACK: AllPro standard leaf kit with Bilsteins and axle shims
    Hey uh, this would be great info to have in the New Members area.

    As a new member it took a number of search attempts to find this info while trying to post my first video. Not trying to be a jerk, just pointing out that different forums handle embedding video in different ways... and as mentioned, the video doesn't show up in the "preview post" window - which is a bit unnerving for the first timers.
    [​IMG]
     
  12. Apr 6, 2011 at 8:57 AM
    #12
    SgtImaPepper

    SgtImaPepper Active Member

    Joined:
    Feb 6, 2009
    Member:
    #13347
    Messages:
    42
    Gender:
    Female
    First Name:
    TMI
    Little Rock
    Vehicle:
    Base model, silver streak mica
    Pioneer 3200DVD.
    NIIICCCE!:D
     
  13. Nov 3, 2012 at 2:08 PM
    #13
    sportsguy

    sportsguy searchgeek

    Joined:
    Sep 21, 2011
    Member:
    #63873
    Messages:
    257
    Gender:
    Male
    Does this actually still work? I just tried it and it did not render the video when I posted the link directly in the post as suggested. :(
     
  14. Jan 26, 2013 at 12:33 PM
    #14
    Av8er

    Av8er Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Member:
    #77844
    Messages:
    499
    Gender:
    Male
    First Name:
    Taylor
    Formaly Houston, now Tampa, FL.
    Vehicle:
    09 Prerunner SR5/TRD DC, LB, w/ Tow
    Didn't work for me either
     
  15. Jan 26, 2013 at 6:27 PM
    #15
    tcBob

    tcBob [OP] Gringo Bandito Staff Member

    Joined:
    Sep 6, 2006
    Member:
    #1
    Messages:
    8,199
    Gender:
    Male
    First Name:
    Bob
    SoCal
    Vehicle:
    07 PreRunner SR5 V6 Black
    post the video link so I can see why it's not working for you
     
  16. Jan 27, 2013 at 6:51 AM
    #16
    Av8er

    Av8er Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Member:
    #77844
    Messages:
    499
    Gender:
    Male
    First Name:
    Taylor
    Formaly Houston, now Tampa, FL.
    Vehicle:
    09 Prerunner SR5/TRD DC, LB, w/ Tow
    Test link: Bob, got it to work 2 out of 4 attempts at testing the link using the same process each time. Random that it didn't work 2 times but again got it to work as seen below as well as on my build page after a few attempts. Either way thanks for looking into it. I'd say it "works" at this point.

    http://www.youtube.com/watch?v=OQvLle9Ejfs&feature=youtu.be
     
  17. Jan 27, 2013 at 9:28 AM
    #17
    tcBob

    tcBob [OP] Gringo Bandito Staff Member

    Joined:
    Sep 6, 2006
    Member:
    #1
    Messages:
    8,199
    Gender:
    Male
    First Name:
    Bob
    SoCal
    Vehicle:
    07 PreRunner SR5 V6 Black
    if it ever doesn't work, pm me the link

    thanks
     
  18. Apr 9, 2013 at 7:33 AM
    #18
    DBWrecks

    DBWrecks Active Member

    Joined:
    Apr 9, 2013
    Member:
    #101702
    Messages:
    41
    Gender:
    Male
    First Name:
    Alex
    Indiana
    Vehicle:
    1995 Tacoma Xtra Cab
    Thanks for the post, I'm sure this will come in handy for a noob!
     
  19. Apr 10, 2013 at 10:19 PM
    #19
    yotaroader

    yotaroader Member

    Joined:
    Dec 16, 2012
    Member:
    #93156
    Messages:
    23
    Gender:
    Male
    First Name:
    Chaser
    Roswell,NM
    Vehicle:
    2012 TXpro
    3in procomp lift kit, catback Exhausted with a TRD tip
  20. Apr 10, 2013 at 10:21 PM
    #20
    yotaroader

    yotaroader Member

    Joined:
    Dec 16, 2012
    Member:
    #93156
    Messages:
    23
    Gender:
    Male
    First Name:
    Chaser
    Roswell,NM
    Vehicle:
    2012 TXpro
    3in procomp lift kit, catback Exhausted with a TRD tip
    :/ it didn't work?
     
To Top