1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

after stereo install no interior lights

Discussion in 'Audio & Video' started by yamaha73, Dec 31, 2010.

  1. Dec 31, 2010 at 6:00 PM
    #1
    yamaha73

    yamaha73 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Member:
    #36529
    Messages:
    852
    Gender:
    Male
    First Name:
    Royce
    SacTown
    Vehicle:
    Trd offroad prerunner
    285/65/18 nitto trail grapplers w/ xd revolvers, second air filter removed, k&n drop in, maxtrack spindle, pro comp aal, 20% tint all around, ebay halos,rigid industries led lights behind my satoshi kenwood shallow mount subwoofer in custom box, kenwood stereo, black lower valence, plus my custom cracked windshield
    ok so ive installed 3 stereos before and never had any problems, well i did it in my girlfriends silverado today and now none of her interior lights will go on, i disconected the battery before i did anything, there was a dimmer wire that i didnt connect because there wasnt another wire for me to connect it too. can anyone help? do u guys think i blew a fuse or need to connect that dimmer wire? ive never had a dimmer wire on a harness before
     
  2. Jan 4, 2011 at 7:05 PM
    #2
    silvr07taco

    silvr07taco Well-Known Member

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Member:
    #47947
    Messages:
    46
    Gender:
    Male
    SoCal
    Vehicle:
    07 prerunner Access Cab
    K&N air filter, Dual XDMA6415, Sound Ordnance™ M-1350, Infinity 1252w, Custom 12" sub box.
    the dimmer wire from the vehicle needs to be capped off, if it shorts to anything it will blow the fuse for illumination lighting..
     
  3. Jan 5, 2011 at 6:57 PM
    #3
    yamaha73

    yamaha73 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Member:
    #36529
    Messages:
    852
    Gender:
    Male
    First Name:
    Royce
    SacTown
    Vehicle:
    Trd offroad prerunner
    285/65/18 nitto trail grapplers w/ xd revolvers, second air filter removed, k&n drop in, maxtrack spindle, pro comp aal, 20% tint all around, ebay halos,rigid industries led lights behind my satoshi kenwood shallow mount subwoofer in custom box, kenwood stereo, black lower valence, plus my custom cracked windshield
    ok so i checked all the fuses and they were all good, i connected the dashlight wire to the on off power wire to the stereo and im good to go now
     
To Top