1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Back lighting on my fan switch

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by wayne73, Jun 10, 2011.

  1. Jun 10, 2011 at 9:20 AM
    #1
    wayne73

    wayne73 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Member:
    #27993
    Messages:
    95
    Gender:
    Male
    First Name:
    Wayne
    St. Paul, MN
    Vehicle:
    2009 Tacoma Sport 4x4
    My back lighting on my fan switch went out the other day. Thinking it might come back on, but I think its beyond that point.

    I would assume it's all integrated LED's no bulbs?

    Probably going to have to find a new climate cluster to swap out?

    Any other thoughts you guys might have let me know.

    Wayne
     
  2. Jun 10, 2011 at 9:21 AM
    #2
    PreRunnerSeth

    PreRunnerSeth Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2009
    Member:
    #21110
    Messages:
    4,192
    Gender:
    Male
    Apex, NC
    Vehicle:
    15 Black DC OR Prerunner
    Bulbs on the climate controls. pull it out and replace the bulb.
     
  3. Jun 10, 2011 at 9:24 AM
    #3
    wayne73

    wayne73 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Member:
    #27993
    Messages:
    95
    Gender:
    Male
    First Name:
    Wayne
    St. Paul, MN
    Vehicle:
    2009 Tacoma Sport 4x4
    Oh nice ! Thanks
     
  4. Jun 10, 2011 at 9:33 AM
    #4
    dwalden2

    dwalden2 Your mom goes to college

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Member:
    #13649
    Messages:
    10,972
    Gender:
    Male
    First Name:
    Derick
    Blue Ridge, Georgia
    Vehicle:
    '05 TRD Offroad V6 6 spd
    Pacer Magnum wheels powdercoated black, 265/75/R16 Goodyear Wrangler Duratrac tires, 4 Piece Billet Grill, 2.25" Leveling kit on front, Flowmaster, Westin step bars, AVS vent-visors and Bug-flector

    (I know it sounds stupid) Did you try tapping the cluster? Mine goes out on occasion and I just tap on it a little and it comes back on. It's been doing it for a couple years now, about 6 months or so apart.
     
  5. Jun 10, 2011 at 9:52 AM
    #5
    wayne73

    wayne73 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Member:
    #27993
    Messages:
    95
    Gender:
    Male
    First Name:
    Wayne
    St. Paul, MN
    Vehicle:
    2009 Tacoma Sport 4x4
    Yea I did try that hasn't came back on yet Used to have to do that on my Honda as well.
     
To Top