1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Blinkers not working

Discussion in 'Lighting' started by Motoxerc0, Oct 27, 2009.

  1. Oct 27, 2009 at 3:48 AM
    #1
    Motoxerc0

    Motoxerc0 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Member:
    #22561
    Messages:
    187
    Gender:
    Male
    First Name:
    Colin
    New Jersey
    Vehicle:
    06 4x4 DC LB Lifted
    Every time I go for a short drive, turn the truck off, and then get back in to drive again, my blinkers wont work. The only way to fix this for a short time is by popping the hood and pulling the fuse, waiting about 10 seconds and then putting it back in. That only works until the truck is shut off again. I have replaced the fuse to see if that was the porblem but it wasnt blown each time i did it. Could it be the flasher? Has anyone else had this problem? I need help.
     
  2. Oct 27, 2009 at 12:48 PM
    #2
    98tacoma27

    98tacoma27 :POOPCORN: Thor

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Member:
    #11714
    Messages:
    48,249
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ben
    Beech Creek
    Vehicle:
    05 Tundra SR5, 88 SR5 PU, 98 TRD OR (CRUSHED)
    5100's all on fours
    The relay is a good place to start. That is what it sounds like.
     
  3. Oct 27, 2009 at 12:49 PM
    #3
    Brunes

    Brunes abides. Thor

    Joined:
    May 31, 2008
    Member:
    #7011
    Messages:
    17,803
    Gender:
    Male
    First Name:
    Rotorhead
    Big Easy, USA
    Vehicle:
    08 Red/Graphite and Satin Black
    Inside: Tint, Wet Okole 1/2 Piped Red/Black Covers, Black Weathertech Digital Fit Mats, URD Short Throw w/ TWM Weighted Knob, USA Spec iPod adapter. Outside: 4300K Retro w/ Angel Eyes and Red Shrouds, 5000K Blazer Fog Light Retrofit, Debadge, Bed Locking Handle, Satin Black Rims Performance: TRD/Steigmeier Blower w/ 2.7 Pulley. 668 Injectors and 320 LPH AEM Fuel pump. URD UCON and 7th Injector. DTLT Headers, URD Y-Pipe, Wicked Flow Muffler. Suspension: Both: OME Shocks Front: 886X's and TC UCAs Rear: Dakars Armor: Relentless Front Bumper Relentless High Clearance Rear w/ Tire/Rotopax Swing Out Relentless Front, Mid, and TCase skids BAMF Diff Skid Recovery and Spares: Fullsize Spare Tire 2x2 gal Rotopax 1x1 gal Rotopax 1x1 gal Water Rotopax Warn 9.5XP-S Winch Hi-Lift Extreme 60" Ironman Off-Road Recovery Kit Upcoming: ATO Gas Tank Skid and Sliders w/ kickout. ATO Shackle Flip Kit. Down the line: Front/Rear ARB Lockers w/ OBA. 4.56 Gears
    Yup...I'd get that relay looked at.
     
  4. Oct 27, 2009 at 1:07 PM
    #4
    Motoxerc0

    Motoxerc0 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Member:
    #22561
    Messages:
    187
    Gender:
    Male
    First Name:
    Colin
    New Jersey
    Vehicle:
    06 4x4 DC LB Lifted
    It's been doing this for awhile now. Usually it's not that bad and the blinkers work fine but it's been pretty bad lately. I'm just trying to figure out what for sure it is so I'm not just throwing money into something that might not fix the problem.
     
To Top