1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Brake pedal makes hydraulic sound when pressing?....

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by mccawi02, Apr 18, 2010.

  1. Apr 18, 2010 at 12:57 PM
    #1
    mccawi02

    mccawi02 [OP] Active Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Member:
    #22692
    Messages:
    25
    Gender:
    Male
    First Name:
    Bill
    Delmar, NY
    Vehicle:
    09 DC 4X4 TRD OFFRD
    Does anyone have 2009+ Tacoma's where when you press on the brake pedal, you hear what sounds like a hydraulic pressure sound? It happens each time I press the brake pedal. It never happened on my 2007 Tacoma.
     
  2. Apr 18, 2010 at 2:06 PM
    #2
    bryandb

    bryandb Active Member

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Member:
    #33801
    Messages:
    29
    Gender:
    Male
    First Name:
    Bryan
    MO Ozarks
    Vehicle:
    13 PreRunner V6
    Yes, it also squeaks.
     
  3. Apr 18, 2010 at 2:23 PM
    #3
    270

    270 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Member:
    #31044
    Messages:
    98
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jeff
    California
    Vehicle:
    09 Dc TRD 4x4
    bilstein 5100s, bull bar
    Yep got it too but mine also kinda jumps sometimes, its an 09. the stealership turned the rotors they said they might be warped, bleed them twice. They still do it.
     
  4. Apr 18, 2010 at 7:44 PM
    #4
    skistoy

    skistoy Make mine a Double!

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Member:
    #19356
    Messages:
    2,006
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mike
    Western New York
    Vehicle:
    09 4X4 SR5 BSP Double Taco
    Rear Spring TSB,Billy 5100@.85,Bull bar,Nerfbar,Painted Grill,Painted Rims,Bed D-rings,Compustar Starter,Goodyear Duratrac's,Transmission TSB,Brake Overide
    its probably because of all the new limited slip/traction control hardware
     
  5. Apr 18, 2010 at 7:48 PM
    #5
    meckleystephen

    meckleystephen My Taco is Bi-Winning!!!!!!!!

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Member:
    #29505
    Messages:
    427
    Gender:
    Male
    First Name:
    Stephen
    York, PA
    Vehicle:
    2013 Toyota Tacoma Off Road
    3 Inch Toytec lift,Blacked out badges
    my 2006 did it for a couple weeks but only when i was going down hills and it was also when we had the big snow up hear in the northeast so i power washed it really well and it went away im think there was just road grime somewhere it shouldnt have been but it hey its gone now maybe this will help maybe not :)
     
  6. Apr 18, 2010 at 7:51 PM
    #6
    jandrews

    jandrews Carolina Alliance Southwest Region Ambassador

    Joined:
    Jun 7, 2009
    Member:
    #18122
    Messages:
    12,180
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    '09 FourDubDee TRD OR
    A-TRUCK, Fat Kid in the Bed, Custom Pinstriping, Ported and Polished Muffler Bearing, Hi-Performance Bed Mat
    Not in my truck, but my '03 Matrix does this. Only noticeable at low speeds as it is VERY soft and engine/road noise drowns it out above 15 mph.

    It doesn't worry me.
     
To Top