1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

bullbar

Discussion in 'New Members' started by noypi8888, Nov 4, 2009.

  1. Nov 4, 2009 at 3:48 AM
    #1
    noypi8888

    noypi8888 [OP] New Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Member:
    #25403
    Messages:
    2
    Gender:
    Male
    First Name:
    allan
    texas
    Vehicle:
    tacoma 10 PreRunner
    im allan , and im new on this site.....i just got my first truck(tacoma), and it comes with a skid plate from the dealership already..i want to put a bullbar instead, do i have to remove the existing skidplate...pls help...
     
  2. Nov 4, 2009 at 12:38 PM
    #2
    neslerrah

    neslerrah Taco lovin'

    Joined:
    Feb 18, 2008
    Member:
    #4803
    Messages:
    6,743
    Gender:
    Male
    First Name:
    Harrelsen
    Tucson
    Vehicle:
    5 lug BEAST!
    Secondary air filter removed, elbow mod, BFG T/A KO (31x10.5R15), 15" American Racing Mojaves, BHLM, Dome Light MOD (Blue), Pioneer headunit, Sockmonkey 'TACOMA' Decals, Readylift 5-lug SST, Rear Shocks - Bilstein TRD, Dynomax Super Turbo #17748, DDM Slim Ballast HID Kit H4 Hi/Lo -35W 6000K in headlights, Apexcone Raptor HID Kit H3 - 35W 6000K in Hella 500s, aFe CAI #51-10762, WeatherTech Floorliner, 200W Smart AC Inverter
    Welcome to TW. I am sure some one in Texas can give you a hand.
     
  3. Nov 4, 2009 at 12:41 PM
    #3
    ColtsTRD

    ColtsTRD .....

    Joined:
    May 13, 2009
    Member:
    #17177
    Messages:
    17,826
    Gender:
    Male
    First Name:
    Scott
    AZ
    Vehicle:
    2005 TRD DCSB
To Top