1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

buzzing noise on passengerside

Discussion in 'Technical Chat' started by 8ptbuck, Jul 29, 2010.

  1. Jul 29, 2010 at 3:26 PM
    #1
    8ptbuck

    8ptbuck [OP] Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Member:
    #40534
    Messages:
    5
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    09 tacoma 4x4
    Im not sure if this is the correct place to ask for help, but here goes. I just bought a 09 tacoma and recently started hearing a buzzing noise after about 15-20 minutes of driving. It does not stay on the whole time, just comes and goes. I'm pretty sure its not the speaker, because it happens when the radio is off. ANY suggestions would be great, before I have to go drop it off and have the dealer keep it for days to only tell me they havent heard it...:(
     
  2. Jul 29, 2010 at 3:29 PM
    #2
    sethr21785

    sethr21785 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Member:
    #29372
    Messages:
    170
    Gender:
    Male
    First Name:
    Seth
    Windham Maine
    Vehicle:
    09 TRD SPORT
    TRD Short Throw, TRD Exhaust, 5100 1.5, Weathertech floor liners, AFE Filter, Projector Head and fogs, Weathertech vent visors
    i had a problem with some wire tape behind my glove box.. there is a bunch of threads on here about it.. just take the glove box off and have someone else drive you truck, find the source and cable tie it!!
     
  3. Jul 31, 2010 at 3:18 PM
    #3
    8ptbuck

    8ptbuck [OP] Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Member:
    #40534
    Messages:
    5
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    09 tacoma 4x4
    thanks, ill try that
     
  4. Jul 31, 2010 at 3:21 PM
    #4
    SlurpeeBlueMetallic

    SlurpeeBlueMetallic FFFFFFUUUUUUUUUUUUUUU...

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Member:
    #18825
    Messages:
    1,663
    Gender:
    Male
  5. Aug 5, 2010 at 1:05 PM
    #5
    dbrenner

    dbrenner Member

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Member:
    #41118
    Messages:
    15
    Gender:
    Male
    Fairfax, VA
    Vehicle:
    09 TRD SR5
    I had the same exact problem and it annoyed the heck out of me for months until I finally got sick of it. A zip tie around the wiring bundle took care of it, and I haven't heard it since.
     
  6. Aug 9, 2010 at 3:53 PM
    #6
    8ptbuck

    8ptbuck [OP] Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Member:
    #40534
    Messages:
    5
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    09 tacoma 4x4
    it worked, man thanks for all the help that was driving me crazy! thanks again
     
To Top