1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

calling all 2nd gen 5speed owners!!!

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by grizzlytravis, Jul 25, 2010.

  1. Jul 25, 2010 at 10:35 PM
    #1
    grizzlytravis

    grizzlytravis [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Member:
    #13780
    Messages:
    198
    Gender:
    Male
    tampa florida
    Vehicle:
    08 taco 5 lug
    3inch ready lift, tint, foglights,BHLM,dumped exh,rims,tires, and a dent in the bumper
    okay so my 08 base tacoma has a problem...the damn shit boot constantly falls in the console! i have the shit ass wanabe bench seat with the piss poor console and this shift boot is really grindin my gears im about to drill a hole and ziptie the bitch in! does anyone else have this problem? :mad:
     
  2. Jul 25, 2010 at 10:38 PM
    #2
    005Tacoma

    005Tacoma Well-Known Member

    Joined:
    Jun 8, 2008
    Member:
    #7179
    Messages:
    561
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mike
    Macon Georgia
    Vehicle:
    2005 Toyota Tacoma
    Is the metal wire that runs around the base of the boot snapped into place?
    If not that could explain your trouble. Just my .02
     
  3. Jul 25, 2010 at 10:49 PM
    #3
    grizzlytravis

    grizzlytravis [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Member:
    #13780
    Messages:
    198
    Gender:
    Male
    tampa florida
    Vehicle:
    08 taco 5 lug
    3inch ready lift, tint, foglights,BHLM,dumped exh,rims,tires, and a dent in the bumper
    its either that or the little clips that hold it in...the wire isnt bent or broken and ive tried gently stretching it out to kinda put more pressure on the clips and a week or two later i look down and there it is all screwed lol
     
  4. Jul 26, 2010 at 12:13 AM
    #4
    005Tacoma

    005Tacoma Well-Known Member

    Joined:
    Jun 8, 2008
    Member:
    #7179
    Messages:
    561
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mike
    Macon Georgia
    Vehicle:
    2005 Toyota Tacoma
    Mine usually pops out of place when cleaning the boot with a wet cloth.
     
  5. Jul 26, 2010 at 4:36 AM
    #5
    grizzlytravis

    grizzlytravis [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Member:
    #13780
    Messages:
    198
    Gender:
    Male
    tampa florida
    Vehicle:
    08 taco 5 lug
    3inch ready lift, tint, foglights,BHLM,dumped exh,rims,tires, and a dent in the bumper
    aside from not havin four spinnin wheels..or should i say two spinnin wheels its the one thing i HATE about my taco i mean really toyota? wtf i think im really gonna ziptie this thing lol
     
  6. Jul 26, 2010 at 4:56 AM
    #6
    skytower

    skytower Well-Known Member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Member:
    #38505
    Messages:
    3,228
    Gender:
    Male
    First Name:
    Dave
    virginia
    Vehicle:
    08 Tacoma 4x4
    Hitch and wiring, aux back-up light, rear strobe lights, radio and underseat sub.
    I do not have that problem. Here's a way to fix it and not have it visable:
    Remove the tray and shift knob. Make some small metal clips out of electrical conduit and use plastic epoxy to hold them on.
    Unless you're still in warranty, then take it in.
     
  7. Jul 26, 2010 at 12:35 PM
    #7
    grizzlytravis

    grizzlytravis [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Member:
    #13780
    Messages:
    198
    Gender:
    Male
    tampa florida
    Vehicle:
    08 taco 5 lug
    3inch ready lift, tint, foglights,BHLM,dumped exh,rims,tires, and a dent in the bumper
    hmmm i may try that...i like ur style
     
To Top