1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Camry help...Wifey did something and not sure what...

Discussion in 'General Automotive' started by theredofshaw, Dec 21, 2010.

  1. Dec 21, 2010 at 3:00 PM
    #1
    theredofshaw

    theredofshaw [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Member:
    #41484
    Messages:
    4,284
    Gender:
    Male
    First Name:
    John
    Reno, NV
    Vehicle:
    2016 Honda Civic (guess that means I can be a MOD now)
    (totaled) 2011 Tacoma DC
    So the wife decided to try and get her seatbelt chime to go away on her 2010 Camry...Long story short, she googled it, tried something (not sure what), and not only did it not work, but her outside temperature completely disappeared. Any ideas how to get this back and how to stop the seatbelt chime on a 2010 Camry (I thought ours was bad, hers is WORSE)?
     
  2. Dec 21, 2010 at 3:01 PM
    #2
    StormTrooper

    StormTrooper Well-Known Member

    Joined:
    Sep 30, 2009
    Member:
    #23555
    Messages:
    999
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ron
    Maryland
    Vehicle:
    08 Base Flowmaster Super 44 w/ K&N drop in
    Bed Cap,K&N Air Filter,Chrome Pieces,Flowmaster Exhaust,Neon on inside, Heavy Duty Custom Floormats ( Tacoma ), Tint 20%, Blue license plate lights, Various decals, LED Projector Halos headlights, JVC head unit stereo
    Divorce [​IMG]
     
  3. Dec 21, 2010 at 3:08 PM
    #3
    tacomaman06

    tacomaman06 Carolina Alliance: Enforcer

    Joined:
    May 1, 2007
    Member:
    #1475
    Messages:
    26,258
    Gender:
    Male
    First Name:
    Will
    York,South Carolina
    Vehicle:
    '16 Tundra TRD Pro
    getting there....
    to get the temp. reading back...try unhookign the battery for a bit to reset everything. as for the chime...im not too sure.
     
  4. Dec 21, 2010 at 3:11 PM
    #4
    Blackshirts

    Blackshirts Well-Known Member

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Member:
    #32057
    Messages:
    3,958
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mike
    TX
    Vehicle:
    09 PreRunner
    Headlight mod, sound system. MB Motor Sport Rims. Black Tails. 5100's, 885, grill craft, Fogs, N-Fab Step Sides. BFG TKO Tires, Wet Oks, LED map lights and dome, LED gauge mod
    lol... Did you look at any Camery forums
     
  5. Dec 21, 2010 at 3:14 PM
    #5
    oldtacomaguy

    oldtacomaguy four forty four

    Joined:
    Dec 11, 2006
    Member:
    #444
    Messages:
    10,030
    Gender:
    Male
    First Name:
    Dave
    SE Conn.
    Vehicle:
    08 SR-5 4WD Impulse Red Pearl
    Alpine deck and amp, Polk speakers front and rear, Kenwood subwoofer, windows tinted to 20%, Sockmonkey decals, TSB, Eibach springs and Bilstein 5100's
    I'm pretty sure this will reset the chime too. I did the chime delete mod and when I disconnected the battery the chime came back. Good call, Will! Oh, props to the wife for trying.
     
To Top