1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Can't get out of 4 LO!

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by Loopdog, Feb 28, 2010.

  1. Feb 28, 2010 at 3:04 PM
    #1
    Loopdog

    Loopdog [OP] Member

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Member:
    #32279
    Messages:
    5
    Gender:
    Male
    First Name:
    Pete
    Ca
    Vehicle:
    06 Tacoma SR5 4x4
    Stock
    Just bought a 2006 Tacoma 4x4, 6 speed, V6. Tried the 4 LO in mud now I can't get it out of 4 LO. Tried everything. Any ideas? Fortunately I was close to home so I took it slow and easy.
     
  2. Feb 28, 2010 at 3:06 PM
    #2
    Nine Mile Style

    Nine Mile Style Big Cat

    Joined:
    Feb 27, 2010
    Member:
    #32225
    Messages:
    93
    Gender:
    Male
    PNW
    Vehicle:
    05 Tacoma trd offroad and an 85 4x4 pickup
    Flowmaster super 40 k&n cai
    put it in neutral
     
  3. Feb 28, 2010 at 3:06 PM
    #3
    ktmrider

    ktmrider Senior Member

    Joined:
    Jul 20, 2009
    Member:
    #19933
    Messages:
    4,969
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    07 DCLB 4x4 Sport S/C
    Junk
    Put it into neutral, and if necessary rock the truck back and fourth it gets my jeep out of 4wd when its stuck
     
  4. Feb 28, 2010 at 3:12 PM
    #4
    LUSETACO

    LUSETACO Here for the Taco Pron

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Member:
    #18991
    Messages:
    10,427
    Gender:
    Male
    First Name:
    Dennis
    Aim-ish country PA
    Vehicle:
    Make: Chevy Model: Pile
    Yes
    Make sure you push the clutch all the way to the floor.;)
     
  5. Feb 28, 2010 at 3:44 PM
    #5
    Chris(NJ)

    Chris(NJ) Well-Known Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Member:
    #29777
    Messages:
    2,884
    Gender:
    Male
    First Name:
    Chris
    Usually in Central Jersey
    Vehicle:
    08 Indigo 4x4 DC OR
    Debadged, GC Mesh Grill, Yellow Fogs, Color Matched Headlights w/ Retros, Diff Breather Mod; mickey thompson classic IIs, 5100s, toytec springs, Dakar Leaf pack, ss brake lines, Lots more...just check the build page.
    x2
     
  6. Feb 28, 2010 at 4:04 PM
    #6
    willard417

    willard417 Yeah

    Joined:
    Nov 5, 2007
    Member:
    #3370
    Messages:
    207
    Gender:
    Male
    First Name:
    Luke
    beaver county, PA
    Vehicle:
    06' access cab. 2.7L
    alpine head unit, removed secondary air filter, 18" XD Rockstars. 285/60/R18, 3" OME 884/AAL OME shocks all around.
    back up 20 ft. and don't use 4lo in mud
     
  7. Feb 28, 2010 at 9:54 PM
    #7
    dwntwnall4u

    dwntwnall4u Well-Known Member

    Joined:
    Sep 8, 2008
    Member:
    #9083
    Messages:
    256
    Gender:
    Male
    First Name:
    Kevin
    san diego
    Vehicle:
    2013 4x4 Dbl cab Auto
    Powered by ^CBD Cannabidiol
    I had the same problem, I had to turn off truck and re-start in 4 hi or off.
     
To Top