1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

check engine light

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by tjstoy66, Aug 2, 2010.

  1. Aug 2, 2010 at 8:36 AM
    #1
    tjstoy66

    tjstoy66 [OP] New Member

    Joined:
    Aug 18, 2009
    Member:
    #21375
    Messages:
    4
    Gender:
    Male
    First Name:
    Tim
    San Antonio, Texas
    Vehicle:
    PreRunner TRD Offroad SR5
    MBRP Duals, Viper Alarm, aftermarket filter
    07 Access Cab V-6. Showing codes P0031, P0037, P0051, P0057, and P102. Toyota says my Viper alarm is causing the problem. Alarm was installed in Oct 2008. These codes showed up 2 days ago. Any help would be appreciated.:)
     
  2. Aug 2, 2010 at 8:43 AM
    #2
    98tacoma27

    98tacoma27 is gooder 'en chicken Moderator

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Member:
    #11714
    Messages:
    49,857
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ben
    Beech Creek
    Vehicle:
    05 Tundra SR5 (+250k AND COUNTING), 88 SR5 PU (SOLD), 98 TRD OR (CRUSHED)
    5100's all on fours
    Try cleaning your MAF first. All of those codes could be from a dirty MAF.
     
  3. Aug 2, 2010 at 10:41 AM
    #3
    akdisney

    akdisney Well-Known Member

    Joined:
    May 31, 2010
    Member:
    #38091
    Messages:
    54
    Gender:
    Male
    First Name:
    Alan
    CA
    Vehicle:
    PreRunner SR5 V6
    Thule 422xt rack w/ XK1 rack adapter, uvw tool chest box, nerfBars
To Top