1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Check engine light????

Discussion in '1st Gen. Tacomas (1995-2004)' started by jeeper2269, Aug 8, 2007.

  1. Aug 8, 2007 at 7:41 AM
    #1
    jeeper2269

    jeeper2269 [OP] Active Member

    Joined:
    Mar 8, 2007
    Member:
    #1019
    Messages:
    44
    I just put new plugs in my 95' tacoma (6cyl) and now my check engine light is on. Anyone have this problem?
     
  2. Aug 8, 2007 at 10:16 AM
    #2
    humanoid

    humanoid bite me

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Member:
    #1932
    Messages:
    2,744
    Gender:
    Male
    Sunny SoCal
    Vehicle:
    I had a '99 Xtra Cab PreRunner SR5 V6
    Could be a coincidence. Go get your codes pulled at Autozone and post them here, then we can help you out better.
     
  3. Aug 8, 2007 at 1:50 PM
    #3
    Lee's06Taco

    Lee's06Taco Well-Known Member

    Joined:
    May 23, 2007
    Member:
    #1652
    Messages:
    173
    Visalia, CA
    Vehicle:
    TRD Sport 4X4
    putting new plugs will not cause the light to come on. it might be something else.
     
  4. Aug 9, 2007 at 5:10 AM
    #4
    ed4stoy99

    ed4stoy99 Member

    Joined:
    Aug 8, 2007
    Member:
    #2351
    Messages:
    12
    Some of the most common response for a check engine light to come on are a bad gas cap or a dirty mass air flow sensor.
     
To Top