1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

chwck engine light skidding out of control

Discussion in 'Technical Chat' started by tacos2go, Jan 24, 2011.

  1. Jan 24, 2011 at 8:01 PM
    #1
    tacos2go

    tacos2go [OP] Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Member:
    #43119
    Messages:
    6
    Gender:
    Male
    First Name:
    walt
    Texas
    Vehicle:
    09 PreRunner
    I was installing a Pilot halogen back-up light kit on my 09. Followed instructions, well sort of, and when powered up, no light. I started at the back-up light tap, got power, then behind the fuse, got power, then at the first lamp, no got power. Stuck circuit probe into wire and accidently grounded it out. Killed the back up lights and the reverse was locked out. So I repalced the 10 amp fuse and got my reverse lock-out solved. However, now the check engine light and skid lights are lit up. Wha happened? tThe trucks still in warranty but afraid if I confess to tampering with the electrical they may claim I violated the warranty.

    Is there a relay or fuse I'm over looking, perhaps a reset? Any ideas as to why I'm not getting light?
     
To Top