1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

code p0171

Discussion in '1st Gen. Tacomas' started by trailinTaco, Jun 23, 2009.

  1. Jun 23, 2009 at 8:21 PM
    #1
    trailinTaco

    trailinTaco [OP] Well-Known Member

    Joined:
    May 18, 2008
    Member:
    #6721
    Messages:
    221
    Gender:
    Male
    Bel Air, MD
    Vehicle:
    2000 Tacoma SR5 TRD 3.4L 4x4
    3 inch suspension lift, 33 inch bfgoodrich mud terrain tires, toytech diff drop, Procomp alloy wheels, hella fog lights, black projector headlights with 8000k HID's, blacked out tail lights, two 12 inch subs, 20% tint, pioneer head unit and speakers
    i thought i was all done with this on going code but i guess i was wrong. about a year ago i replaced an A/F sensor and the light has been off since. its back on and has anyone had any other type of sucess with this code. Any good sugestions. Unfortunately i work on jeeps so i dont have toyota diagnostic tools:(
     
  2. Jun 23, 2009 at 8:23 PM
    #2
    chris4x4

    chris4x4 With sufficient thrust, pigs fly just fine. Thor

    Joined:
    May 8, 2008
    Member:
    #6497
    Messages:
    103,837
    Gender:
    Male
    First Name:
    FlimFlubberJAM
    Tenoe, AZ
    Vehicle:
    2013 Rubicon Unlimited,
    4.10 gears, sliders, and lots of buttons.
    Clean your MAF sensor. (Mass Air Flow) :)
     
To Top