1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Correct o2 sensor

Discussion in '1st Gen. Tacomas (1995-2004)' started by Tanmann, Mar 1, 2018.

  1. Mar 1, 2018 at 1:54 PM
    #1
    Tanmann

    Tanmann [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Oct 24, 2017
    Member:
    #233968
    Messages:
    187
    Gender:
    Male
    Richmond, VA
    Vehicle:
    2017 OR Access Cab
    Cardboard spoiler and skateboard wheelz
    I have a 99 v6 PreRunner that is showing a PO420 code, which I have read has to do with the catalytic converter, but it seems most people say to try replacing the o2 sensors first.
    I was going to do just the one behind the Cat and see what happens from there (unless it's better to just do both at the same time).
    Was looking at the Denso 234-4189. Is that the correct part number?
     
  2. Mar 1, 2018 at 1:58 PM
    #2
    Speedytech7

    Speedytech7 Toyota Cult Ombudsman

    Joined:
    Feb 20, 2014
    Member:
    #123587
    Messages:
    34,734
    Gender:
    Male
    First Name:
    Zane
    Spokane, WA
    Vehicle:
    93 Land Cruiser & 96 Tacoma V6 4WD
    I've done a mod or two
    Do you have an auto or manual transmission. But that number you have is wrong either way.
     
  3. Mar 1, 2018 at 3:08 PM
    #3
    Tanmann

    Tanmann [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Oct 24, 2017
    Member:
    #233968
    Messages:
    187
    Gender:
    Male
    Richmond, VA
    Vehicle:
    2017 OR Access Cab
    Cardboard spoiler and skateboard wheelz
    It's an automatic. Good thing I didn't order it haha.
    I'm a noob when it comes to truck stuff.
     
  4. Mar 1, 2018 at 3:17 PM
    #4
    Speedytech7

    Speedytech7 Toyota Cult Ombudsman

    Joined:
    Feb 20, 2014
    Member:
    #123587
    Messages:
    34,734
    Gender:
    Male
    First Name:
    Zane
    Spokane, WA
    Vehicle:
    93 Land Cruiser & 96 Tacoma V6 4WD
    I've done a mod or two

Products Discussed in

To Top