1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Couple Issues with My New Truck

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by Bolt79, May 21, 2011.

  1. May 23, 2011 at 7:26 PM
    #21
    Bolt79

    Bolt79 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    May 14, 2011
    Member:
    #56635
    Messages:
    172
    Gender:
    Male
    White Springs, FL
    Vehicle:
    2011 Tacoma Sport 4X4
    265-70-17 Goodyear Duratracs. Pro Comp 17x8 8089's. Bilstein 5100's front and rear (front set to 1.75). 1/4 inch spacer--driver side. TSB rear leaf springs. WeatherTech floor liners. EGR in-channel vent visors. RDS tool box.
    I tried to get pictures, but the crease doesn't show up. Matter of fact, I washed the truck today and with the dust gone off the hood, the crease is really hard to see. Think I'll run by the dealer tomorrow and get their take on the issue.
     
  2. May 23, 2011 at 7:26 PM
    #22
    Oceanrunner

    Oceanrunner Well-Known Member

    Joined:
    Feb 28, 2011
    Member:
    #52048
    Messages:
    65
    Gender:
    Male
    I have a 2011 TRD Sport DC in Silver - that's also about three weeks old. I noticed the creases on the scoop while driving back home from the dealer. I'm kinda anal... But think the creases are normal and will probably find them on every sport.

    What bothered me more was the crap clothe Toyota used on the door armrests. What the hell where they thinking?

    Interesting: The dealer did have a new 4Runner with a hood scoop that was custom ordered. Apparently hood scoops are real popular and everybody wants one:)
     
  3. May 26, 2011 at 1:22 AM
    #23
    Ez2typethis

    Ez2typethis Well-Known Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Member:
    #32904
    Messages:
    382
    Gender:
    Male
    Santa Maria, CA
    Vehicle:
    10 TRD sport 4x4 TRD S/C, TRD Cat back
    My 2010 4x4 TRD sport: Bilstein 5100's in the front set at 1.5" to level, TRD Supercharger, TRD Cat back, TRS retrofit, Satoshi grill, Redlinetuning hood struts, Socked
    i have them, i dont like them but i've learned to live with them :/
     
  4. May 26, 2011 at 6:49 AM
    #24
    MTBTACORN

    MTBTACORN Well-Known Member

    Joined:
    Mar 17, 2011
    Member:
    #53212
    Messages:
    68
    Gender:
    Male
    Ontario, Canada
    Vehicle:
    2011 Tacoma TRD Sport DCLB Black
    Thanks for this answer, I hope it's the case. My 2011 pretty much did it right off the bat as well so I took it into the dealer when I got the blower motor replaced (only had 500 km) but they couldn't replicate the noise so they couldn't do anything about it. A few days after that the noise came back but, like the OP, it doesn't happen all the time. I now have 7000 km on the truck and it still happens the odd time but definitely less often than before. It sure is embarassing showing your friends the new ride and starting it up with that grinding sound.
     
To Top