1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Did I burn up my LED Tail Lights

Discussion in 'Lighting' started by THROUGHITALLDUDE, Jan 1, 2012.

  1. Jan 1, 2012 at 6:04 PM

    THROUGHITALLDUDE [OP] Someone didnt put the tailgate down!

    Aug 2, 2009
    First Name:
    Southern California
    2005 Silver Tacoma
    285-75-17 Definity ATs - 16'' Chrome Moto Metal 951s - 4'' Maxtrac spindles - Rear Icon Progressive Leaf Pack - Magnaflow exhaust - Aftermarket LED Taillights - BHLM - Custom Wet Okle Seat Covers - Moog Tire Rods - US Spec Ipod - K&N High Flow Filter - Daytime Running Lights - TRD Skid Plate - Grillcraft - Hellas Mounted behind the grill
    So I tinted my tail lights and they are aftermarket LED Tail lights. I plugged one back in to see if my wiring was correct and turn on my head lights which would turn on my rear running lights for at night and the first one worked. Than I plugged in the second and now the running rear lights will not come on I can only brake, turn left or right hazard and reverse and all those lights work but the running lights will not. Did I ruin my tail lights or is there a fuse on our trucks that I popped?
To Top