1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

DNX5120 in, but have a ???

Discussion in 'Audio & Video' started by Bananahands, Feb 2, 2009.

  1. Feb 2, 2009 at 8:48 PM
    #1
    Bananahands

    Bananahands [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jan 4, 2009
    Member:
    #12225
    Messages:
    79
    Gender:
    Male
    San Diego
    Vehicle:
    '05 TRD Sport
    I installed my Kenwood DNX5120 tonight and I already love it. The installation was pretty easy for the most part I just came across one problem, should I have hooked up the brown "Mute" wire from the HU? There wasn't a matching wire on the harness I bought so I just taped it up. Is this going to be an issue with my bluetooth? I'm guessing the music will not mute when a call comes in. All of you 5120 owners out there, what did you do with your "mute" wire?
    Thanks,

    Khris

    P.S. I know, I know, you want pics, I'll have some up tomorrow.
     
  2. Feb 2, 2009 at 9:12 PM
    #2
    tammikm

    tammikm Well-Known Member

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Member:
    #2090
    Messages:
    316
    Gender:
    Male
    canada
    Vehicle:
    06 DC 4x4 SR5 AUTO
    n/a
    pics pics where are the pics???
     
To Top