1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Does anyone have a Lund Interceptor bug shield? Please step in.

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by cheezbean, Mar 21, 2009.

  1. Mar 21, 2009 at 8:18 AM
    #1
    cheezbean

    cheezbean [OP] Member

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Member:
    #13167
    Messages:
    21
    Gender:
    Male
    New Orleans, LA
    Vehicle:
    '07 PreRunner TRD Sport Access Cab
    I just installed a Lund Interceptor bug shield on my '07 Sport Taco and the freakin hood won't shut. I know I installed it correctly. The hood just won't seal completely. Lund's tech assistance line is Mon thru Fri. Has anyone else had any fitment issues on these boogers? :confused::(
     
  2. Mar 21, 2009 at 8:22 AM
    #2
    cheezbean

    cheezbean [OP] Member

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Member:
    #13167
    Messages:
    21
    Gender:
    Male
    New Orleans, LA
    Vehicle:
    '07 PreRunner TRD Sport Access Cab
    (light bulb)

    Now I'm thinking it could be a hood issue. My hood seems to shut kind of tightly. It is sometimes hard to get open. I have to sometimes stick my fingernails between the hood and front cap to get it open. Maybe my hood needs adjustment?
     
To Top