1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Door dome light is out

Discussion in 'Technical Chat' started by tacomarich, Apr 19, 2010.

  1. Apr 19, 2010 at 8:26 PM
    #1
    tacomarich

    tacomarich [OP] luvsoffroading

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Member:
    #16433
    Messages:
    974
    Gender:
    Male
    First Name:
    rich
    arizona
    Vehicle:
    trd 4x4 offroad
    Not sure if this has been posted yet? Either way I have searched and have not found the help I need. My interior door dome light went out tonight after I parked my truck. Opened my door and the light didn't come on. Is there a fuse under the coin box for this or is it the bulb? I know these are dumb questions.

    Anyone have this happen yet, on an 06? The light does come on when switching to on, but nothing on the door selection. Do these, use two bulbs? I think it's my door switch or selector switch. have to test with other doors open i guess.
     
  2. Apr 19, 2010 at 11:30 PM
    #2
    btkicker

    btkicker Well-Known Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Member:
    #26465
    Messages:
    209
    Gender:
    Male
    Denver
    Vehicle:
    '10 4x4 Reg Cab Manual
    I think you're high as a kite.
     
  3. Apr 19, 2010 at 11:32 PM
    #3
    btkicker

    btkicker Well-Known Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Member:
    #26465
    Messages:
    209
    Gender:
    Male
    Denver
    Vehicle:
    '10 4x4 Reg Cab Manual
    Yes, change the bulb. :rasta:
     
  4. Apr 19, 2010 at 11:49 PM
    #4
    timbo805

    timbo805 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 8, 2009
    Member:
    #14483
    Messages:
    355
    Gender:
    Male
    SanDiego
    Vehicle:
    09 tacoma trd sport pre-runner
    i dont think its youre bulb becouse the on mode would not come on so its probably a fuse or a relay not shure
     
  5. Apr 19, 2010 at 11:54 PM
    #5
    blackwatertaco

    blackwatertaco If you ain't stuck, You ain't tryin hard enough.

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Member:
    #29134
    Messages:
    1,986
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jay
    Alvin/Pasadena, Tx
    Vehicle:
    08 taco, 4x4 2.7 5spd.
    One fucked up diff. breather mod, 265/75/16 Destiny Dakota M/T Black gulf states rims BHLM Magnaflow 14" muffler with cut off tail pipe. 10" pioneer slim truck sub with JBL 600W amp. PROJECT BLACK OUT
    OMG...LOL I was laughing sooo hard. Give me some of that good chit.
     
  6. Apr 19, 2010 at 11:55 PM
    #6
    Dellosa89

    Dellosa89 Love peace and Taco Grease

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Member:
    #11334
    Messages:
    1,331
    Gender:
    Male
    First Name:
    Brian
    Murrieta CA
    Vehicle:
    07 Prerunner TRD Off Road
    Fox 2.5 Coilovers, Camburg 1.25" UCA's, Icon RR, Icon aal,EVS foam bump stops, Borla Catback, HID Headlights and fogs, Defiant light bar, 3 hella 700 hid, Satellite Radio, Sony hu with 10'' sub, custom jetski rack, TRD seat covers, secondary air filter removed.
    yea not the bulb, the bulb only has one filament and if it works in the on position its probably the switch.
     
  7. Apr 20, 2010 at 4:08 PM
    #7
    tacomarich

    tacomarich [OP] luvsoffroading

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Member:
    #16433
    Messages:
    974
    Gender:
    Male
    First Name:
    rich
    arizona
    Vehicle:
    trd 4x4 offroad
    it must have been a stuck switch or something. it is working once again. who knows what happened.
     
To Top