1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Empire Performace O2 sim

Discussion in 'Technical Chat' started by El Taco, Aug 27, 2009.

  1. Aug 27, 2009 at 11:47 AM
    El Taco

    El Taco [OP] Well-Known Member

    Feb 22, 2009
    STP MN
    Anyone run this thing? How is it? For those who do run it, has it thrown any codes after installing it?

    My problem is that the truck threw a 0420. Bought the URD O2 sim and it ran fine for about a month or so with no CEL. THEN, a 0136 popped!!! Emailed Gadget and we deciede to take it out and run it to see if anything pops. STILL AN 0136 after everything we've tried........running it with the URD sim, running w/o the sim, checking and double checking connections....it still pops.

    Heard about the Empire O2 sim. Supposedly it can be ran without an O2 sensor. I don't have emissions testing here so no worries on that part.

    My question is........is it worth buying this O2 sim than over a NEW O2 sensor?

    I am pretty sure that my O2 is shot.......she's got 155K on it!!! 2001 Taco Prerunner V6 auto...
  2. Sep 1, 2009 at 6:14 PM

    didjits New Member

    Sep 1, 2009
    I installed one two months ago after dealing with the URD sim, and have had no problems or CEL's. Easy install, wished I had bought the Empire sim in the beginning and saved myself all the hassle.
To Top