1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

finally got pics of cb

Discussion in 'Technical Chat' started by ninja_taco, Sep 6, 2008.

  1. Sep 6, 2008 at 4:06 AM
    #1
    ninja_taco

    ninja_taco [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Mar 1, 2008
    Member:
    #5035
    Messages:
    737
    Gender:
    Male
    First Name:
    Nick
    Louisiana
    Vehicle:
    '10 Prerunner
    Vanillarama Pinetree Scent
    well its been in for a while now, but i just got a camera, so here are the pics of my cb and the mount i kinda-sorta made for the antenna. havent decided on a location for mic yet, still up in the air on that one.

    [​IMG]
    have the little gray module mounted under driver seat. nice set-up, really like the radio. very clear and weather channels are nice.
    [​IMG]
    the wire with the blue is an extra ground to the frame (sorry didnt get a pic)
     
  2. Sep 6, 2008 at 5:54 AM
    #2
    HerNameIsLucy

    HerNameIsLucy I miss Lucy. :-(

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Member:
    #8256
    Messages:
    3,042
    Gender:
    Male
    First Name:
    John
    Equador. Don't know why.
    Vehicle:
    RIP Lucy.
    She's gone but not forgotten.
    I like the extra ground you did on the antenna mount. Not a lot of people would bother with that. Good job.
     
  3. Sep 7, 2008 at 5:00 PM
    #3
    ninja_taco

    ninja_taco [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Mar 1, 2008
    Member:
    #5035
    Messages:
    737
    Gender:
    Male
    First Name:
    Nick
    Louisiana
    Vehicle:
    '10 Prerunner
    Vanillarama Pinetree Scent
    i didnt really know if the mount was enough ground so i made sure that it got a good one. seems to be now :)
     
  4. Sep 8, 2008 at 12:53 PM
    #4
    MooseTX82

    MooseTX82 Moose

    Joined:
    Jun 29, 2008
    Member:
    #7636
    Messages:
    268
    Gender:
    Male
    San Diego
    Vehicle:
    08 TRD Sport 4x4
    Airaid Intake, Magnaflow Exh System, Icon Front Coilovers, TC UCAs, BFG 285s on 17" MotoMetal 951s, ARB Bumper, Hella Running Lights, Alpine CD HU, 6.5 Front JL Audio, 1 10" Kicker powered by Alpine 4 channel Amp
    I got the same one. My antenna is mounted to one of my bed cleets which i put in that same place.
     
  5. Sep 8, 2008 at 2:05 PM
    #5
    91Toyotabogger

    91Toyotabogger "Loud Tires Can Save Lives"

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Member:
    #8861
    Messages:
    475
    Gender:
    Male
    North Carolina
    Vehicle:
    91 4wd 5sp manual Pickup Standard cab white
    Mud Tires, CD player, CB radio with PA speaker, De-badged, window decals, Flow Master 40 series
    I have a cobra 40 channel radio with an external PA speaker and a 64 inch whip antenna and i don't have it grounded but it picks up fine, i have it mounted to my tool box, would it work better if i did ground it??
     
  6. Sep 8, 2008 at 2:47 PM
    #6
    ninja_taco

    ninja_taco [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Mar 1, 2008
    Member:
    #5035
    Messages:
    737
    Gender:
    Male
    First Name:
    Nick
    Louisiana
    Vehicle:
    '10 Prerunner
    Vanillarama Pinetree Scent
    your toolbox should be mounted fine
     
  7. Sep 8, 2008 at 3:00 PM
    #7
    jhodge83

    jhodge83 Any dog under 50# is a cat and cats are useless... Moderator

    Joined:
    Apr 27, 2007
    Member:
    #1432
    Messages:
    28,119
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jamie
    Moncks Corner, SC
    Vehicle:
    09 Timberland Mica DC 4WD Sport
    wat?
    i have mine installed to my box and its great. i had a ground run to the frame to the mount and i couldnt pick up crap....removed the ground and clear as a bell...dunno why
     
To Top