1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Flashing Green 4x4 Indicator

Discussion in 'Technical Chat' started by Airgunner, May 25, 2010.

  1. May 25, 2010 at 2:16 PM
    #1
    Airgunner

    Airgunner [OP] New Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Member:
    #37809
    Messages:
    2
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    Lifted and Capped Rig
    Haven't gone off-roading for over a week, but when I started my truck yesterday the GREEN 4x4 indicator remained flashing. It eventually turned off after a few hours during a right turn, but when I started it up today it stayed flashing again. Is anyone familiar with this problem? Thanks!
     
  2. May 25, 2010 at 6:37 PM
    #2
    Airgunner

    Airgunner [OP] New Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Member:
    #37809
    Messages:
    2
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    Lifted and Capped Rig
    Oh yeah, I've checked that too. As a matter of fact I've tried switching to 4-wheel drive and back, and it won't engage. I was running some creeks and streams a week ago and I wonder if I got water on the connectors. I have skid plates underneath so it's hard to check things sometimes, but as soon as the rains stop I'll check. Otherwise, I might be SOL and have to take her in to the shop. :(
     
  3. Jul 6, 2010 at 6:18 PM
    #3
    Randy0802

    Randy0802 Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Member:
    #34089
    Messages:
    8
    Gender:
    Male
    First Name:
    Joseph
    Fort Worth Texas
    Vehicle:
    07 4door long bed 4X4 TRD Tacoma
    Rough Country 2.5" lift
    what skid plates do you have? where did you get them?
     
To Top