1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Foglight issues

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by Dcrooks84, Jan 16, 2008.

  1. Jan 16, 2008 at 8:58 AM
    #1
    Dcrooks84

    Dcrooks84 [OP] Sir Anal Loin of Beef

    Joined:
    Nov 3, 2007
    Member:
    #3347
    Messages:
    474
    Gender:
    Male
    Ohio
    Vehicle:
    05 double cab SR5 Pkg #8 lng bd 4X4
    Removed secondary air filter, Fog light anytime, Map light mod, Scan Gauge II, Polished Stainless Steel Westin E-Series Bull Bar, Black GrilleCraft Grille, Borla CatBack Exhaust
    Alright the other day I actually pulled up behind a vehicle that wasn't covered in salt and noticed that my passenger side fog light was out. I pulled it earlier today before I went to get a new one and noticed that it appeared fine. There is no scoring as if it would have blown and the filament looks completely in tact. I checked the fuses and found nothing wrong at all. Any thought on what might be causing this?
     
  2. Jan 16, 2008 at 10:09 AM
    #2
    piercedtiger

    piercedtiger Devout Atheist

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Member:
    #3284
    Messages:
    6,441
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jon
    Southern Tier, NY
    Vehicle:
    2015 F150 3.5EB SCEW 6.5ft
    I had the same thing. Bulb looked fine, but didn't work. Replacing it fixed the problem.

    Edit:
    I just got a cheap bulb from Autozone. It was around $9 so not too bad to see if that's the problem.
     
To Top