1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Format change on site?

Discussion in 'Off-Topic Discussion' started by Redgrom, Feb 26, 2012.

  1. Feb 26, 2012 at 5:26 PM
    #1
    Redgrom

    Redgrom [OP] http://www.tacomaworld.com/forum/2nd-gen-builds/29

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Member:
    #31150
    Messages:
    1,720
    Gender:
    Male
    First Name:
    Brent
    san clemente
    Vehicle:
    4x4 taco and 96 ford bronco
    ATO front skid (need more but icon's might fail if I hang anything else from my truck) All-Pro front bumper thanks to a good deal here and a pesky encounter with a rock or 20, total chaos uppers.
    Hello, not sure if I missed something but last night my phone switched formats for tw, is there a way to switch back? I'd search but not a option from my phone.
    Thanks!
     
  2. Feb 26, 2012 at 5:28 PM
    #2
    KPT

    KPT sees what you did there.

    Joined:
    Sep 3, 2009
    Member:
    #22227
    Messages:
    32,335
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    09 Prerunner
    Katskin leather interior, Satoshi grille, Bilstein 5100's @ 1.75, rear leaf TSB, magnaflow exhaust, 18x9 BBS RW's, 275/65/18 Nitto TG's, black headlights, black taillights, Hella Supertones, weathertechs, EFX tri-fold tonneau, n-Fab steps
    There should be an option at the top left of the main page to switch in or out of mobile site mode
     
  3. Feb 26, 2012 at 5:30 PM
    #3
    Blackshirts

    Blackshirts Well-Known Member

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Member:
    #32057
    Messages:
    4,111
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mike
    TX
    Vehicle:
    09 PreRunner
    Stuff
    Or clear the cookies and the history. Then reload the page.
     
  4. Feb 26, 2012 at 5:31 PM
    #4
    luk8272

    luk8272 Poodoo

    Joined:
    Feb 24, 2008
    Member:
    #4929
    Messages:
    5,873
    Gender:
    Male
    First Name:
    Lucas
    Kaplan, Louisiana
    Vehicle:
    07 Silver4dr. 4x4, V6 Shortbed
    5% Tint, Bug flector, vent Visors, Removed secondary air filter, Rear Spring TSB w/ Wheeler's Add A Leaf HD Pack, Icon 2.0 rear shocks, Toytec 3" lift up front with Total Chaos UCA's, Debadged, Billet Grille,TRD Offroad rims/17x9 Pro comp 6001 rims, Duratracs 265/75/16 or 285/70/17, Fog light anytime mod, Tailgate hose clamp mod, Pro-dry AFE filter. Extended Differential Breather, ABS on/off, 6000k LEDs from CSJumper, heads/fogs, ScanguageII, Devil horns, Devil horns on third brake light, Mounted 60" Highlift, Mounted Tool Box, Wet Okole Front/Rear Seat Covers, TW sticker, Midland Handheld CB,Painted engine cover, Revenge Fab Sliders, ARE Topper, Weather tech Floorliners.
    Mine is still the same. Not to insult but when I go to the TW page on my phone Below the
    "Home"
    "Mods & Tutorials"
    I have this ">>Mobile Viewing choices" then it list 2 choices maybe you selected one of these on accident. Just a thought.
     
  5. Feb 26, 2012 at 5:55 PM
    #5
    Redgrom

    Redgrom [OP] http://www.tacomaworld.com/forum/2nd-gen-builds/29

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Member:
    #31150
    Messages:
    1,720
    Gender:
    Male
    First Name:
    Brent
    san clemente
    Vehicle:
    4x4 taco and 96 ford bronco
    ATO front skid (need more but icon's might fail if I hang anything else from my truck) All-Pro front bumper thanks to a good deal here and a pesky encounter with a rock or 20, total chaos uppers.
    Damm cookies, I usually like cookies! Thought I cleared them last night but I guess 3:30 am changes don't always work. Just reset my browser and all is well now. Thanks and no offence taken just needed to do it again the right way I guess.
     
To Top