1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Front brake line rub on coil overs

Discussion in 'Suspension' started by Shartsy, Oct 31, 2012.

  1. Oct 31, 2012 at 10:27 AM
    #1
    Shartsy

    Shartsy [OP] New Member

    Joined:
    Oct 30, 2012
    Member:
    #90140
    Messages:
    3
    Gender:
    Male
    Tucson
    Vehicle:
    01 PreRunner
    I recently noticed a problem with my 01 Taco with the front brake line attachment bolt and line rubbing on the base of my DO coil overs at full lock of steering. Anyone have this type of issue?
     
  2. Oct 31, 2012 at 2:04 PM
    #2
    sirsaechao

    sirsaechao Well-Known Member

    Joined:
    May 29, 2009
    Member:
    #17772
    Messages:
    2,669
    Gender:
    Male
    First Name:
    Tim
    Commifornia
    Vehicle:
    2002 Toyota Tacoma SR5 TRD 3.4L 4X4 V6
    To much to list...see sig for more...
    Mine doesnt rub but I have extended lines.
     
  3. Nov 1, 2012 at 5:47 PM
    #3
    Shartsy

    Shartsy [OP] New Member

    Joined:
    Oct 30, 2012
    Member:
    #90140
    Messages:
    3
    Gender:
    Male
    Tucson
    Vehicle:
    01 PreRunner
    Found the issue... I have an early set of DR coil overs... just ordered the replacement lower spring mount which will cure the problem and a set of Pro Comp stainless lines.
     
To Top