1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Front Hubs, Wheel Bearing, CV Joint Issues?

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by TroutBum, Feb 24, 2009.

  1. Feb 24, 2009 at 4:58 PM
    #1
    TroutBum

    TroutBum [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Member:
    #8871
    Messages:
    217
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mike
    Michigan
    Vehicle:
    06 SR5 Access Cab 4x4
    Leer 100R
    Has anyone had any issues with the front hubs / wheel bearings / cv joints on the 4wd models? It was pretty cold last night (I've had enough of winter! :)) - something up front was making some interesting noises this morning.

    Took it into the dealer, they thought it might be a frozen hub and asked me to drive it for a few days (warmer weather in the forecast). Wasn't thrilled with that, but it's under warranty so if it breaks it breaks... Didn't have the truck in 4wd yesterday, but did use it some during the snow storm over the weekend. No noise on the way home tonight, I'm wondering if water/snow made it's way somewhere it's not supposed to and froze overnight?

    Mike
     
To Top