1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Garmin ecoRoute HD

Discussion in 'Technical Chat' started by Slippy_McBrownfingers, Dec 16, 2010.

  1. Dec 16, 2010 at 1:53 PM
    #1
    Slippy_McBrownfingers

    Slippy_McBrownfingers [OP] Active Member

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Member:
    #24624
    Messages:
    40
    Gender:
    Male
    First Name:
    Slippy
    Texas
    Vehicle:
    2010 BSP DBL 4x4 TRD OR
    V1 Hardwire, Roll-N-Lock bed cover, Bed mat, Garmin Nuvi, Whelen Undercover Siren, Whelen LEDs
    Anyone seen the Garmin ecoRoute HD add-on for the 12xx and higher Nuvi units?

    https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=38354

    It appears to do basically what the Scan Guage does for less $$$ and less trouble. It integrates with the Nuvi so you have one less device to deal with. I picked one up at Amazon.com for $70. We'll see how it work.
     
  2. Jan 9, 2011 at 9:27 AM
    #2
    swbimny

    swbimny Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Member:
    #33340
    Messages:
    19
    Gender:
    Male
    First Name:
    Steve
    San diego
    Vehicle:
    4X4
    Any feedback on your EcoRoute HD yet?
     
  3. May 19, 2011 at 5:04 PM
    #3
    austinstaco

    austinstaco Well-Known Member

    Joined:
    Jul 31, 2010
    Member:
    #41040
    Messages:
    295
    Gender:
    Male
    First Name:
    Austin
    Dallas TX
    Vehicle:
    06 PreRunner
    to many
    how is the ecoRoute HD been thinking of getting one
     
  4. May 20, 2011 at 3:08 AM
    #4
    swbimny

    swbimny Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Member:
    #33340
    Messages:
    19
    Gender:
    Male
    First Name:
    Steve
    San diego
    Vehicle:
    4X4
    I've had the Scangauge II and now using the EcoRoute HD. The SG gives you more data and options, but for the information I'm interested in, EcoRoute gives you a much better display. It's worked great for me
     
  5. May 20, 2011 at 6:43 AM
    #5
    crf69

    crf69 scraping my emblems off my plasti-dip

    Joined:
    May 18, 2010
    Member:
    #37348
    Messages:
    3,575
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ryan
    Ohio
    Vehicle:
    06 TRD OR BSP cab'n 1/2
    ummm yeah
  6. May 20, 2011 at 7:55 AM
    #6
    Danosabre

    Danosabre Well-Known Member

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Member:
    #24388
    Messages:
    1,055
    Gender:
    Male
    First Name:
    Dan
    Gardner,Ma
    Vehicle:
    09 TRD Off Road
    Extang Trifold bed cover,DDM 55W 6000k HID, maglight, Vent visors
    I have the Zumo 550 too, but I don't have that pic on mine. :frusty:
     
  7. May 20, 2011 at 7:23 PM
    #7
    austinstaco

    austinstaco Well-Known Member

    Joined:
    Jul 31, 2010
    Member:
    #41040
    Messages:
    295
    Gender:
    Male
    First Name:
    Austin
    Dallas TX
    Vehicle:
    06 PreRunner
    to many
    will ecoRoute hd show trans temp
     
  8. May 20, 2011 at 7:30 PM
    #8
    crf69

    crf69 scraping my emblems off my plasti-dip

    Joined:
    May 18, 2010
    Member:
    #37348
    Messages:
    3,575
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ryan
    Ohio
    Vehicle:
    06 TRD OR BSP cab'n 1/2
    ummm yeah
    it's easy to put a start-up picture on it man....


    cmon!!:cool:
     
  9. May 20, 2011 at 7:31 PM
    #9
    chris4x4

    chris4x4 With sufficient thrust, pigs fly just fine. Staff Member

    Joined:
    May 8, 2008
    Member:
    #6497
    Messages:
    104,093
    Gender:
    Male
    First Name:
    FlimFlubberJAM
    Tenoe, AZ
    Vehicle:
    2013 Rubicon Unlimited,
    4.10 gears, sliders, and lots of buttons.
    The auto tranny doesnt have a sender that gives temps. Its a "Good/No good" signal.
     
To Top