1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Gauge Cluster lights out

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by Twiostaco, Jul 3, 2012.

  1. Jul 3, 2012 at 3:01 PM
    #1
    Twiostaco

    Twiostaco [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Member:
    #40105
    Messages:
    405
    Gender:
    Male
    First Name:
    Austin
    Utah
    Vehicle:
    08 White DC TRD Sport
    5100's front set to .85 w/eibach springs, 5100 rear w/toytec 2"AAL, Light Race UCA, 17" Black Rhino Ocotillo wheels, 265/70/17 KO2's, K&N drop in filter, Grill Craft front mesh, one piece driveshaft (vibes gone) rear diff breather mod, BHLM, Fog anytime, 886 reverse bulbs.
    So I noticed today that my dash lights are not working all of a sudden. I'm referring to the orange lights for the tach, and speedo. All other lights work just fine (signals, all exterior lights and all other interrior lights) also the dimmer still works for the shift panel lights and ac panel lights. I checked all fuses and there all good. I didnt change anything!

    Help me friends!
     
  2. Jul 6, 2012 at 7:20 AM
    #2
    Twiostaco

    Twiostaco [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Member:
    #40105
    Messages:
    405
    Gender:
    Male
    First Name:
    Austin
    Utah
    Vehicle:
    08 White DC TRD Sport
    5100's front set to .85 w/eibach springs, 5100 rear w/toytec 2"AAL, Light Race UCA, 17" Black Rhino Ocotillo wheels, 265/70/17 KO2's, K&N drop in filter, Grill Craft front mesh, one piece driveshaft (vibes gone) rear diff breather mod, BHLM, Fog anytime, 886 reverse bulbs.
  3. Jul 6, 2012 at 4:52 PM
    #3
    Twiostaco

    Twiostaco [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Member:
    #40105
    Messages:
    405
    Gender:
    Male
    First Name:
    Austin
    Utah
    Vehicle:
    08 White DC TRD Sport
    5100's front set to .85 w/eibach springs, 5100 rear w/toytec 2"AAL, Light Race UCA, 17" Black Rhino Ocotillo wheels, 265/70/17 KO2's, K&N drop in filter, Grill Craft front mesh, one piece driveshaft (vibes gone) rear diff breather mod, BHLM, Fog anytime, 886 reverse bulbs.
    I guess this is rare
     
  4. Jul 7, 2012 at 7:10 AM
    #4
    Twiostaco

    Twiostaco [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Member:
    #40105
    Messages:
    405
    Gender:
    Male
    First Name:
    Austin
    Utah
    Vehicle:
    08 White DC TRD Sport
    5100's front set to .85 w/eibach springs, 5100 rear w/toytec 2"AAL, Light Race UCA, 17" Black Rhino Ocotillo wheels, 265/70/17 KO2's, K&N drop in filter, Grill Craft front mesh, one piece driveshaft (vibes gone) rear diff breather mod, BHLM, Fog anytime, 886 reverse bulbs.
    Nope didnt do anything! Went out that morning and no lights, think its possible for the dimmer switch to still dim my hvac panel but not kick on the cluster? I wouldnt think the bulbs would all burn out unless its like those shitty xmas lights and when 1 goes they all stop?
     
  5. Jul 7, 2012 at 7:40 AM
    #5
    PkTaco

    PkTaco Well-Known Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Member:
    #43154
    Messages:
    888
    Gender:
    Male
    First Name:
    David
    Zanesville Ohio
    Mine is doing the same thing right now. I haven't gotten around to messing with them though.
     
  6. Jul 31, 2012 at 3:14 PM
    #6
    Twiostaco

    Twiostaco [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Member:
    #40105
    Messages:
    405
    Gender:
    Male
    First Name:
    Austin
    Utah
    Vehicle:
    08 White DC TRD Sport
    5100's front set to .85 w/eibach springs, 5100 rear w/toytec 2"AAL, Light Race UCA, 17" Black Rhino Ocotillo wheels, 265/70/17 KO2's, K&N drop in filter, Grill Craft front mesh, one piece driveshaft (vibes gone) rear diff breather mod, BHLM, Fog anytime, 886 reverse bulbs.
    Havnt had the time to mess around yet either...anyone have ideas on this problem?
     

Products Discussed in

To Top