1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Hard Drive

Discussion in 'Technology' started by coffeesnob, Mar 17, 2010.

  1. Mar 17, 2010 at 3:41 PM
    #1
    coffeesnob

    coffeesnob [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Member:
    #30892
    Messages:
    8,066
    Gender:
    Male
    VA
    Vehicle:
    2010 access 4 cyl 2 wd
    I need a portable usb hard drive. I have one laptop with xp and the other one runs 7. Can I use the same one on each pc? Or do I need a separate one for each operating system?
     
  2. Mar 17, 2010 at 3:42 PM
    #2
    bigsur

    bigsur Well-Known Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Member:
    #25590
    Messages:
    86
    Gender:
    Male
    First Name:
    Stephen
    Big Sur, CA
    Vehicle:
    2010 4dr 4x4 short bed
    You can use the same drive for XP and 7 with no problems at all.
     
  3. Mar 17, 2010 at 3:45 PM
    #3
    jtav2002

    jtav2002 Kenny Fuckin Powers

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Member:
    #19074
    Messages:
    4,483
    Gender:
    Male
    First Name:
    Josh
    Reading, PA
    Vehicle:
    2013 Tundra DBL Cab TRD OR
    Yep, will run fine on any. I use mine between a few different computers with XP, Vista, and 7. I have a small portable Western Digital. Used primarily to back my date up on.
     
  4. Mar 17, 2010 at 3:49 PM
    #4
    jhodge83

    jhodge83 Any dog under 50# is a cat and cats are useless... Moderator

    Joined:
    Apr 27, 2007
    Member:
    #1432
    Messages:
    28,100
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jamie
    Moncks Corner, SC
    Vehicle:
    09 Timberland Mica DC 4WD Sport
    wat?
    as long as both are running USB/firewire/whatever you get. might wanna check though and make sure the drivers are available for 7. i know pista had that issue when it first came out, but 7 has that xp compatability or whatever, so it may not be an issue
     
To Top