1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Headlight Issues

Discussion in '1st Gen. Tacomas (1995-2004)' started by whirlings, Sep 13, 2008.

  1. Sep 13, 2008 at 4:55 PM
    #1
    whirlings

    whirlings [OP] New Member

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Member:
    #9200
    Messages:
    2
    virginia
    Vehicle:
    '96 4x4 Xtra Cab
    Recently, both my front left headlight and front right turn signal burned out around the same time. I bought a new headlight, but opted to replace the burned out turn signal bulb first. I did so and made sure to reattach everything correctly. However, afterwards, the turn signal light still didn't flash on. This led me to check all the fuses. They all looked good and I'm at a loss as to what could be the problem.

    If anyone has had this issue before or has any input that'd be appreciated. I can't think of what it could be other than possible wiring?
     
  2. Sep 13, 2008 at 5:10 PM
    #2
    05PreRunner

    05PreRunner "Living life in the FAST lane..."

    Joined:
    Sep 11, 2007
    Member:
    #2675
    Messages:
    4,965
    Gender:
    Male
    <-(714)-> SO-CAL
    TRD intake, JBA "shorty" headers, URD y-pipe
    It's probalby the fuse...Have you checked the turn signal fuse? Its located behind the cubby/door(closest to the driver's side door) on the bottom left side of the steering wheel
     
  3. Sep 14, 2008 at 8:59 PM
    #3
    05PreRunner

    05PreRunner "Living life in the FAST lane..."

    Joined:
    Sep 11, 2007
    Member:
    #2675
    Messages:
    4,965
    Gender:
    Male
    <-(714)-> SO-CAL
    TRD intake, JBA "shorty" headers, URD y-pipe
    So.....what did it end up being?
     
  4. Sep 15, 2008 at 3:29 PM
    #4
    whirlings

    whirlings [OP] New Member

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Member:
    #9200
    Messages:
    2
    virginia
    Vehicle:
    '96 4x4 Xtra Cab
    hmmm, i checked that as well and all those fuses are good as well, i'll post back when i figure it out. thanks for the help though
     
To Top