1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Help troubleshooting switchback dtrls!

Discussion in 'Lighting' started by SR5808, Apr 5, 2015.

  1. Apr 5, 2015 at 8:16 PM
    #1
    SR5808

    SR5808 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jan 31, 2013
    Member:
    #96579
    Messages:
    439
    Gender:
    Male
    First Name:
    J10
    Honolulu,Hi
    Vehicle:
    Black Prerunner SR5
    Tint/ weathertech visors/ truxedo tonneau cover/ color matched front emblem and door emblems/ Clazzio Leather seat covers/debaged tail gate/depo black tail lights/color matched front grill/led headlights/ Pioneer Avh-5800/ Alpine Type R Front and Rear speakers/ Alpine Pdr-v75/ JL audio 10tw3/ Mr. Marv Custom sub box/amp rack/ Stealth Custom Series Stealth 6 17x8.5/ 265/70/17 Nitto terra grapplers...
    Hey guys I'm trying to install some switchback dtrl's for my 2013 toyota tacoma from csjumper. After following the instructions i cut the red/green wire from the flasher then capped it. After that I cut the 2 green wires from the vertical harness next to the fuse panel on the lower dash and connected those 2 to the add a circuit I placed in the ignition 2 fuse. How ever after installing the dtrl bulbs ONLY the passengers side white running light works. Both the amber signals work just fine for both sides too. I've called chris and we both are not too sure what's going on. I've tried checking and securing the 2 green wires to the add a circuit and they seem to be fine. Tried rotating the led. And tried both leds in the passenger side and drivers side and they only work on the passenger side. So it must be a power issue to the drivers socket. Any help would be much appreciated. Until then I'm running no dtrl's since only one works. Thanks.
     
    D0m1n1ck likes this.

Products Discussed in

To Top