1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Help with Hazard Lights

Discussion in '2nd Gen. Tacomas' started by Erin0220, May 7, 2013.

  1. May 7, 2013 at 8:10 AM
    #1
    Erin0220

    Erin0220 [OP] Member

    Joined:
    May 7, 2013
    Member:
    #103687
    Messages:
    5
    Gender:
    Female
    New Hampshire
    Vehicle:
    2010 Tacoma V6
    Tow package Auto locks/start
    I have not been able to find anything about my Tacoma's problem anywhere on the internet, so I'm hoping someone here can help me out.

    A few months ago I purchased a 2011 Double cab. After driving it a few days the hazard lights came on randomly. They flashed two or three times and then shut off. It did not have a car starter or trailer package. I brought it back to the dealership and they could not find any reason it would have happened and could not replicate the problem. I took it back thinking I was crazy. A few weeks later it happened again, same thing. Just flashed a couple times then shut off. I brought the truck back thinking it was some weird computer/wiring problem that I didn't want to deal with.

    I brought home a 2010. They installed a car starter, cruise control and it had a trailer package. I drove it for about three weeks and this truck did the same thing. I would assume it was something that was done after market, but the 2011 did the same thing and didn't have anything done to it. The dealship still has no clue and I don't blame them. Can't get it to replicate what happens.

    It has happened both when driving and when stopped at a stop sign, when turning and when going straight. It doesn't make any sense. Any ideas?
     
  2. May 8, 2013 at 9:34 PM
    #2
    Jimmyh

    Jimmyh Well-Known Member

    Joined:
    May 16, 2012
    Member:
    #78991
    Messages:
    3,586
    Gender:
    Male
    SC
    Vehicle:
    Prerunner SR5
    AQll of these Tacoma's are defective!

    But really I have no idea ... It defies logic.
     
  3. May 8, 2013 at 9:36 PM
    #3
    Khaos

    Khaos Well-Known Member

    Joined:
    Feb 4, 2008
    Member:
    #4570
    Messages:
    6,517
    Gender:
    Male
    First Name:
    Bryant
    Tallahassee FL
    Vehicle:
    2005 Prerunner TRD Off Road
    265/75/16 BFG A/T, 18" Magnaflow, K&N Intake Filter, Ultra-Gauge, Kobalt Toolbox, Metal Tail Light Guards, Cobra 19 and 4ft fiberglass antenna, Plasti dipped Badges/lower valance/rear bumper/grill/bullbar/ac controls, black DIN kit, JVC KD-X40, Wet Suit Seat Covers
    My guess, you hit the hazard light button. Having the same peculiar electrical issue with two entirely stock trucks is not likely, especially since nobody else has ever reported anything similar.
     
  4. May 9, 2013 at 4:43 AM
    #4
    Erin0220

    Erin0220 [OP] Member

    Joined:
    May 7, 2013
    Member:
    #103687
    Messages:
    5
    Gender:
    Female
    New Hampshire
    Vehicle:
    2010 Tacoma V6
    Tow package Auto locks/start
    I agree that it is probably something I am doing. I just can't figure out what. As you know, the hazzard button it up by the radio. I am not pressing it by accident. Any other ideas?
     
  5. May 9, 2013 at 5:36 AM
    #5
    ProForce

    ProForce Thin Blue Line

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Member:
    #24205
    Messages:
    5,385
    Gender:
    Male
    First Name:
    Anthony
    SoCal-Ontario
    Vehicle:
    09 MGM TRD Sport DCSB 4.0 Auto 2wd
    Too many to list. See build page. Link in signature
    You said they had "car starter" which I'm assuming is remote start. If so, then that means it has an alarm, or at least keyless entry correct? Whether its OEM keyless or aftermarket, the parking lights flash a few times when the lock/unlock button is pressed on the remote... Is it possible your maybe sitting on your remote or hitting it with your knee or something? :notsure:
     
  6. May 9, 2013 at 6:32 AM
    #6
    Erin0220

    Erin0220 [OP] Member

    Joined:
    May 7, 2013
    Member:
    #103687
    Messages:
    5
    Gender:
    Female
    New Hampshire
    Vehicle:
    2010 Tacoma V6
    Tow package Auto locks/start
    ProForce you are a genius and thanks for the suggestion. That is a great theory and makes good sense. I would definitely think it is that EXCEPT it happened in the first truck I bought BEFORE anything was added. It was base model so the cruise control, keyless entry and remote start were added after. It happened before any of that...
     
To Top