1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Here's a New One For ya!

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by armstrsm, Jan 20, 2012.

  1. Jan 20, 2012 at 2:52 PM
    #1
    armstrsm

    armstrsm [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Member:
    #2450
    Messages:
    245
    Gender:
    Male
    First Name:
    Sean
    Little Rock, AR
    Vehicle:
    07' Double Cab 4x4 SR5 TRd OffRoad
    AVS Vent Visors, AVS Bug Shield, Locks On Bed storage, Weathertech floor liners, Access roll up tonneau, Dual Head unit, illuminated 4x4 switch, Devil Horns
    So... Started the Truck last night after a Night Flight. I had the door open while conversing with a buddy, maybe 1 minutes tops. Door stayed full open, while engine was running and my Interior ceiling light would dim OFF then come back ON. This happened probably 4 or 5 times, seemed like the bulb might be failing but then it would come back on full bright.

    Light was set to door (not in ON, or OFF position)

    Only electrical equipment i have messed with was while swapping out stock head unit with aftermarket head unit (accomplished March 11).

    Battery was replaced September 11

    This is the first time i noticed the slow flashing


    any ideas??? :confused:

    PS

    She's is a Stock 07' with 44K on her and will be paid off next month!
     
  2. Jan 20, 2012 at 3:07 PM
    #2
    wolftree

    wolftree Well-Known Member

    Joined:
    Oct 9, 2011
    Member:
    #64877
    Messages:
    684
    Gender:
    Male
    First Name:
    Rick
    Ohio
    Vehicle:
    2011 Tacoma 4x4 Regular cab automatic trans,
    Rear Leaf TSB, Bilstein 5100s, extra leaf added
    If you noticed no other electrical irregularities, then I would suspect either corrosion of the bulb contacts, or being loose. The next thing I would check would be the door switch and moving the dome switch back and forth a few times between positions.
     
  3. Jan 21, 2012 at 8:00 AM
    #3
    armstrsm

    armstrsm [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Member:
    #2450
    Messages:
    245
    Gender:
    Male
    First Name:
    Sean
    Little Rock, AR
    Vehicle:
    07' Double Cab 4x4 SR5 TRd OffRoad
    AVS Vent Visors, AVS Bug Shield, Locks On Bed storage, Weathertech floor liners, Access roll up tonneau, Dual Head unit, illuminated 4x4 switch, Devil Horns
    Moved the dome switch to ON... and works as advertised
     
  4. Jan 21, 2012 at 8:02 AM
    #4
    RV7Garage

    RV7Garage R.O.U.S.

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Member:
    #22358
    Messages:
    629
    Gender:
    Male
    First Name:
    Paul
    Ill Annoy
    Vehicle:
    2012 DCSB Offroad, Nautical Blue
    Disable DRL, Jailbreak Fog Lights, ARE topper
    sounds ike the electronics are confused :confused:
     
To Top