1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

HID issue

Discussion in 'Lighting' started by gorilla33, Dec 21, 2010.

  1. Dec 21, 2010 at 7:10 AM
    #1
    gorilla33

    gorilla33 [OP] Stock Radiant Red

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Member:
    #26052
    Messages:
    90
    Gender:
    Male
    East Tennessee
    Vehicle:
    05 trd sport
    Here is the problem.

    I have DDM APEXCONE HID's in my 05 Taco. I started having a problem with them not coming on without some on-off, on-off turining of the knob. They would always come on after a few tries, even sometimes requiring me to turn off the truck, and then restart. I called DDM and they told me the issue was with the wiring harnass between the two ballsast. I sent the wiring harnass back, as I was covered under warranty. When they mailed in back to me the fedex guy left it on the front porch, which my dog then enjoyed as a snack. So I am currently just using my old factory bulbs. DDM doesn't sell just the wiring harnass. So, does anyone have a wiring harnass I could get without buying the entire set? Or the other question would be does anyone want to buy or trade for 2 perfectly good ballast and bulbs?
     
To Top