1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

HID's flicker bad.

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by mav08taco, Aug 6, 2008.

  1. Aug 6, 2008 at 12:42 PM
    #1
    mav08taco

    mav08taco [OP] New Member

    Joined:
    Aug 6, 2008
    Member:
    #8373
    Messages:
    2
    I just tried to install my hid kit i bought for my truck and when i plug it all in and turned it on they flicker like strobe lights. Can anyone tell me what i can do? Thanks
     
  2. Aug 6, 2008 at 2:28 PM
    #2
    Anthony

    Anthony San Antonio Detailer :)

    Joined:
    May 7, 2008
    Member:
    #6464
    Messages:
    860
    Gender:
    Male
    Houston - Spring/Tomball area
    Vehicle:
    06 prerunner access cab 2.7L M5
    Nfabs Afe Pro Dry UWS linex'd toolbox
    have you gone back over everything to double check its all connected as it hsould be?
     
  3. Aug 6, 2008 at 2:43 PM
    #3
    mav08taco

    mav08taco [OP] New Member

    Joined:
    Aug 6, 2008
    Member:
    #8373
    Messages:
    2
    yea i did i even tried useing an old ballest that i know works for sure and still the same problem. im thinking about doing a homemade compacitor like i did for my girlfriends dads crys 300 buh not sure if it will work
     
  4. Aug 6, 2008 at 2:45 PM
    #4
    ricepow

    ricepow Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2008
    Member:
    #7331
    Messages:
    65
    Vegas
    Vehicle:
    08 4x4 TRD Sport
    Are you getting your power for the ballasts directly from the battery and using a relay?
     
To Top