1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Highbeams flipping on by themselves

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by arrrghhh, Oct 28, 2009.

  1. Oct 28, 2009 at 6:30 PM
    #1
    arrrghhh

    arrrghhh [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jan 19, 2009
    Member:
    #12748
    Messages:
    2,062
    Gender:
    Male
    Denver, CO
    Vehicle:
    09 TRD Off-Road
    Custom Front Bumper, Smittybilt XRC-8, 3" OME lift, 33" Falken A/T tires
    Hey all,

    I bought some HIDs from a group buy on this forum, and they are fantastic - but today, the highbeams started flickering on randomly. The strangest part was, the indicator light in the dash would get dim, flicker get brighter flicker etc for a while, then the highbeams would turn on.

    I got the bi-xenon bulbs, so there's probably a relay in the "plug-n-play" wiring that is shorting... would that be a safe assumption? Is there some way I can fix it so the highbeams aren't even part of the equation in the wiring? I just don't want to damage the bulbs, or obviously flash my highbeams at people uncontrollably. It was fun in the snow we had today too, let me tell ya!

    Any insight is greatly appreciated, as I need to get something for tomorrow... ugh! Thanks!!
     
To Top