1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Horrible Humming Noise

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by Blaze1404, Oct 1, 2010.

  1. Oct 1, 2010 at 8:36 PM
    #1
    Blaze1404

    Blaze1404 [OP] Member

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Member:
    #40962
    Messages:
    12
    Gender:
    Male
    Florida
    Vehicle:
    2007 Toyota Tacoma Prerunner
    Dual-Exahust-K&N Cold Air Intake
    Hello, I have a 2007 toyota prerunner,automatic 4.0, v6, 82k miles on it. When I accelerate at a normal pace I hear this horrible humming almost like a buzzing noise coming from maybe underneath, I cant tell. But it seems to happen when through 2nd and 3rd gear. I think my transmission might be going out. Any fixes?
     
  2. Oct 1, 2010 at 8:51 PM
    #2
    chris4x4

    chris4x4 With sufficient thrust, pigs fly just fine. Moderator

    Joined:
    May 8, 2008
    Member:
    #6497
    Messages:
    106,132
    Gender:
    Male
    First Name:
    FlimFlubberJAM
    Tenoe, AZ
    Vehicle:
    2013 Rubicon Unlimited,
    4.10 gears, sliders, and lots of buttons.
    Can you post a sound clip of the noise?
     
To Top