1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

i'm roadkingdoc

Discussion in 'New Members' started by roadkingdoc, Dec 24, 2006.

  1. Dec 24, 2006 at 6:14 AM
    #1
    roadkingdoc

    roadkingdoc [OP] New Member

    Joined:
    Dec 24, 2006
    Member:
    #556
    Messages:
    1
    hi nice to be a new member tw! i'm a dentist that is addicted to toyota trucks. i live in french lick,in [what a name!] it is larry birds hometown! i have owned tundras and tacomas. i currently drive a 06 taco doublecab. white auto. like it except for the 2k vibration. im am installing a avic d1 nav system. it all went smooth except for the vss wire which i still have not hooked up. every forum describes a different color wire. any help out there? thanks happy holidays! roadkingdoc
     
  2. Dec 24, 2006 at 9:24 AM
    #2
    Jim Mann

    Jim Mann Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2006
    Member:
    #215
    Messages:
    74
    Don't woory about the color of the wires. Just hook it up, and if it doesn't work, sing. Merry Christmas
     
  3. Dec 25, 2006 at 9:57 AM
    #3
    Ldytaco05

    Ldytaco05 it's all about me

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Member:
    #46
    Messages:
    1,151
    Gender:
    Female
    Orlando, Fl.
    Vehicle:
    2005 PreRunner,Enkei Wheels
    Welcome doc :0)
     
To Top