1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

installed leveling kit now I got a noise in the front end.

Discussion in 'Suspension' started by johnwood101, Sep 20, 2010.

  1. Sep 20, 2010 at 4:49 PM

    johnwood101 [OP] New Member

    Sep 6, 2010
    First Name:
    Vancouver BC, Canada
    09 Tacoma Double Cab SRD
    Moto Metal rims. Ready Lift leveling kit. HID headlights, high, low, fogs. Touch screen dvd, cd, satellite radio, 10" sub. Tinted windows. Soon Canopy or Tonneau cover?
    Hey so I installed a Ready lift leveling kit and raised the back up and inch. About 2 months later I started to get this vibration hummish noise in the front end. Took it to Toyota and they said they wont warranty anything since I touched the suspension, but all I did was lift the body. So I talked to a few others and they said put the drive shaft shims so I did and didnt fix my problem. Then I took it to a buddies shop, they looked at it for me and said it coming from the front and they figured it was my front right wheel bearing. So I asked Toyota to replace it and they did under warranty. And I think it even worse now. This is driving me effing crazy....any suggestion out there?
To Top