1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Interior Fuse Box Circuit Board

Discussion in '1st Gen. Tacomas (1995-2004)' started by Buckaroo1993, Jul 5, 2020.

  1. Jul 5, 2020 at 12:29 PM
    #1
    Buckaroo1993

    Buckaroo1993 [OP] Who?? ME??

    Joined:
    Mar 28, 2016
    Member:
    #182636
    Messages:
    486
    Gender:
    Male
    First Name:
    Vinny
    Georgia
    Vehicle:
    2003 3.4L BSP DCSB TRD OFF-ROAD/SR5 4WD
    17x9 HELO HE878 with Hankook RF10 DYNAPRO AT-M LT275/70R17 RCD/Billie's Front and Rear with OME 883's and HS Progressive AAL Resulting in 3"+ Lift LR SPC UCA'S Diff Drop K&N Cold Air Intake LED's Exterior/Interior
    Original issue is that my dome light doesn't work when the switch is in the "DOOR" position. Voltmeter at light shows zero power when doors are open. I read on a different thread Hajjar had the same problem and found a fried resistor on the circuit board. I've gotten to the point of removing (trying to) the board but there is a bank of 15 "connectors" seen here on Hajjar's pic on the right side (left side when board is in place). Is there a harness connection on those that could be keeping the board from popping right out? It seems that is the only place it's hanging up.
    [​IMG]
     
    Last edited: Jul 5, 2020

Products Discussed in

To Top